WiFi Smart Termostat Steni Visijo Plinski Kotel za Vodo Električno Talno Ogrevanje Temperaturni Regulator Delo z Alexa googlova Domača stran

WiFi Smart Termostat Steni Visijo Plinski Kotel za Vodo Električno Talno Ogrevanje Temperaturni Regulator Delo z Alexa googlova Domača stran

w7596

Novo

Na zalogi

€75.34 €44.45
Količina

Oznake: smart termostat, ios avtomatizacijo doma, doma smart, nadzor temperature, termostat, termostat wifi, mestno termostat, digitalni termostat controler, vrata tuya smart, homekit stikalo.

Set vsebuje en sprejemnik priključen na plinski kotel ali talno vodo ali električni grelni sistem,in drugi steni visijo krmilnik, ki je WiFi različica ima pametne funkcije.In obema je povezan preko RF frekvenca.(Opomba:upravljavec je pogon USB ali baterijsko napajanje.Obstajata dve vrsti termostat:Ena je za plinske kotle in talno ogrevanje vode v sistem,druga pa je za talno ogrevanje sistem.) 2.Pametni Dom Združljiv: Delo z Alexa Google Doma,MOES Termostat ponuja najbolj udobno temperaturo za vašo hišo, ko so vaše roke niso prosti za uporabo glasovnega nadzora. 3.Smart Phone Remote Control: na Daljavo nadzor vašega doma temperature za dosego dodatno udobje prek Smart App,enostavno za uporabo na vaših pametnih telefonih, kjerkoli ste.In lahko tudi na daljavo zaklepanje termostat, tako da ni sprememb. 4.Tedensko Programiranje :Podpira full auto programov ali ročno nastaviti 6+1,5+2 in 7 dni v predmetniku od 6-krat obdobje,vam lahko zagotovimomaksimalno udobje za različne situacije.Podatki pomnilnika, ko je izklopljen.Poleg tega obstaja počitnice način je opcija za vas, da uživajo bolj udobno temperaturo v paketu. 5.Družina Delitev: Naprava delež na vaše družinske člane, za nadzor nad vašo hišo temperature preko pametni telefon App skupaj.Vse uživajte dodatno udobje temperature.

WiFi Smart LCD 5A Steni Visijo Plinski Kotel Vode Električni Zn, d erfloor Ogrevanje Temperaturni Regulator Digitalni Tedenski Programabilni Termostat Stenske Delo z Alexa googlova Domača stran

Za MoesHouse

Opozorilo: HY09-GBWRW za Ogrevanje

HY09-GCWRW za Ogrevanje sanitarne Vode/Plinski Kotel

Značilnosti Izdelka:

1. Sklop z enim Sprejemnikom in en Krmilnik : plinskega kotla termostat z LCD digitalni zaslon in preprost za branje .Parameter:

Moč: Prejemnik:230VAC 50/60HZ

Termostat: USB napajanje/4*AAA Baterije

Pls odstranite baterije, ko za napajanje USB deluje.

Prikaz natančnost: 0,5°C

Izolacijski stanje: Normalno okolje

Sonda za senzor: NTC(10k)1%

Teče program: Nastavite na 1 teden, kot cikel,

Obrnite zmogljivost: 5A/250V(WW);16A/250V(SMO)

Izhod: Stikalo rele

Delovno okolje temperatura: 0~70°C

Namestitev: Stenske ali na baterije sedež

Obseg prilagoditev temperature: 5~35°C

Velikost(mm):130*90*25

Package Vnos:

1 * Termostat. (Dve vrsti neobvezno)

1 * Sprejemnik.

2 * Vijaki.

1 * Uporabniški Priročnik.

2 * Nosilec

1 * USB

Q&A: 1.Q:Kakšna je povezava rele med sprejemnikom in krmilnik?Je sprejemnik brezžični eno?

A:so povezani s RF frekvenca,in sprejemnikom ni WiFi različico,vendar krmilnik je WiFi različico, ki lahko krmili prek Smart Življenje App in glasovni ukaz. 2.Q:Ali je delo z Alexa za glasovni nadzor?

A:Ja,to je združljiva z Amazon Alexa,kot tudi Google Asistent za brezplačno glasovni nadzor. 3.V:ali Lahko uporabljam to z mojo električno talno ogrevanje sistem?

A:Obstajata dve možnosti z plinski kotel&vode, talno ogrevanje in električno talno ogrevanje sistem za vas, da izbirate,preverite, ali je model, ki ga izberete pred oddajo naročila.

4.Q: ali Lahko upravljavec visijo na steni?

A: Ja, regulator je na steni visela tipa,tako da lahko visi na steni.In tam sta dva majhna oklepajih v paket za vas, da ga postavila na mizo z bazo .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki