6PCS/Set Čebelarstvo Kit Dim Škropilnica Čebel Krtačo Iglo Rezanje Medu Nož Raca Bill Napajalni Gnezdo Okvir Vpenjanje Strgalo Set

6PCS/Set Čebelarstvo Kit Dim Škropilnica Čebel Krtačo Iglo Rezanje Medu Nož Raca Bill Napajalni Gnezdo Okvir Vpenjanje Strgalo Set

w75941

Novo

Na zalogi

€26.69 €20.82
Količina

Oznake: xiqomi žepni nož, nastavite čebelar, kiti nož čebelarstvo, lokostrelstvo prst stražar, krog hoop, olupljen čebelarstvo nož, čebelar je orodje set, beekeep, čebele medu, poliester trenirko.

Bullet Točk:

1、Super Komplet: S tem 6pcs orodja za komplet, lahko za začetek čebelarstva na enostavnost.Začnite zdaj in uživaj!

2、Paket, Vključno Z: komplet vsebuje 1 velika čebelji panj, kadilec, uncapping vilice orodje, čebel, čopič, okvir ročaj, črpanje strgalo, čebel napajalnega orodja.

3、Enostaven za Uporabo: orodja za komplet so v dobri velikost in enostaven za uporabo, ki bo ustrezala vašim potrebam.

4、Premium Kakovost: Ta komplet je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, lesa in plastike, ki je kot nalašč za profesionalni čebelar vse do čebelar začetnik.

5、iz Nerjavečega Panj Kadilec: kadilec lahko pomaga pomiriti čebele in zaščito naših čebelarjev iz piki pri opravljanju čebelji panj, vzdrževanje in delo, usta kadilec bo dim udarec za čebele polje, natančneje ki v zameno dati zaščito čebel polje.S kovinsko kljuko poleg tega, da se naprava lahko visijo na panj polje rob.

Seznam Vsebine:

1 x Čebelji Panj, Kadilec

1 x Uncapping Vilice Orodje

1 x Čebel Krtačo

1 x Okvir Ročaj

1 x Kopanje Strgalo

1 x Čebel Napajalni Orodje

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki