125 mm Rezanje Kovin Diski, 2-60Pcs iz Nerjavečega Jekla Cut Off Kolesa Zavesice Brušenje Brušenje Diskov Kotni Brusilnik Kolo

125 mm Rezanje Kovin Diski, 2-60Pcs iz Nerjavečega Jekla Cut Off Kolesa Zavesice Brušenje Brušenje Diskov Kotni Brusilnik Kolo

w7581

Novo

Na zalogi

€4.74 €3.26
Količina

Oznake: orodja za brušenje kovin, diamantni disk mlinček, vitrificirani cbn brusov kolesa, diy udarec stroj, disk grind, brusilni disk 145mm, disk loputo, angl mlinček, 125 mm ploščica, ravno brušenje stekla.

—Ultra-tanek rezanje kos odporne na obrabo, ne lomljeni rob in nizko zapravi za predelanih materialov. —Ti cut-off kolesa so tanjši zmanjšati materialno škodo in omogočajo bolj natančno in hitro rezine. —Več odlično steklenimi vlakni očesa in smole kot je okrepljeno vezane materiale z visoko natezno trdnost, vpliv in upogibanje moč. —Visoke kakovosti, visoko trdnost vlaken in materialov, ki imajo močan vpliv odpornosti, ki lahko prinesejo višjo učinkovitost dela in ekonomske koristi. —T41 vrsto rezanje disk uporabo premium Aluminijevega Oksida zrna, vezane in ojačana s industrijske mreže iz steklenih vlaken, za bočno trdnost in varnost, kot tudi za dodatno stabilnost med rezanjem, z minimalnimi vibracijami in se bo hitro postal vaše najljubše disk. —Lahko se uporablja za vse vrste kovin letalo in arc površine, poliranje, poliranje, derusting, nerjaveče jeklene cevi, kapilarne cevi, steklene cevi, kvarčne cevi, avtomobilske izpušne cevi in druge cevi in žice, rezanje, brušenje kovin, delo, rezanje iz posebnega jekla inobdelovanca utorov, ki imajo zelo dober učinek. —Ko je delo klicev za kakovost cut off kolo, ki bodo zadnji in zadnji, poglej ne dlje od T41 vrsto rezanje disk off kolesa!

Značilnosti:

Specifikacija:

Barva: (pokaže kot slike) Materical: Vlaken Ojačanih s Smolo in Nerjavečega Jekla Premer kolesa: 105mm/Cca 4" Luknjo Premer: 22 mm Debelina: 1.2 mm Količina: 2/5/10/15/20/25/30/35/40/45/50/55/60Pcs. (To je odvisno od vaši izbiri.)

Paket je vključeno:

Količina je odvisna od vaši izbiri!

Opomba:

1.Prosimo, da skrbno preverite blaga videz, velikost, obliko in nato primerjajte svoje prvotne blaga pred naročilom, hvala. 2.Prosimo, dovolite 1-2 mm napak zaradi ročnega merjenja. 3.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<