4pcs/set Avto fender /blatnik Za Geely LC panda Atlas Boyue NL3 EX7 EC7 auto del

4pcs/set Avto fender /blatnik Za Geely LC panda Atlas Boyue NL3 EX7 EC7 auto del

w74987

Novo

Na zalogi

€7.30
Količina

Oznake: čistilo ultrason, jelly emgrand ec7, geely lc panda, changan cs35, avto brezžični x6, geely ikono, avto geely gc6, geely ck1 ck2 ck3, atlas geely boyue nl3, cs35.

Toplo poziv Prosimo, preberite naslednje skrbno pred nakupom, Če se boste odločili za nakup blaga v naši trgovini, boste sprejeli naslednje sporazuma 1. Zaradi različnih modelih avtomobilov v različnih državah, se prosimo obrnite na trgovca za potrditev izdelke pred naročilom za preprečevanje neskladnosti med izdelki in avtomobili. 2. Zaradi številnih avtomobilskih delov, vse rezervne dele lahko zalogi ob vsakem času.Prosimo, obrnite na servisno službo pred nakupom, in potrdite nakup po raziskavi, ali blaga so na voljo.Če blago ni na voljo, prosimo za razumevanje! 3. Kot za tovorni nastavitev, obstaja veliko različnih vrst avtomobilskih delov.Tovorni vsakega izdelka je drugačen (tovorni promet, je treba izračunati glede na velikost, težo in obseg proizvoda), tako splošnega tovora nastavite zdaj.Pred nakupom, prosite za pomoč strankam, koliko tovora!Če kupec naroči več ali manj tovora, kontaktirali vas, bodite tovorni promet, ali veljajo za vračilo presežka tovorni!

Tovarne neposredno avto deli, primerni za avto

Vrsta

Avto blatnik

OEM Številke

Avto Bi

Za Geely Atlas Boyue NL3 EX7 EC7

Velikost

Standardne Velikosti

Materiali

Visoka Kakovost surovin

Certificiranje

ISO/TS16949

Specifikacija

OEM standard

Storitev

OEM

ZA Vrata

Vsaka vrata na kitajskem

Pakiranje

Nevtralna/Meri/Color box

1.polje+karton;

2.Prilagodite

Naše Storitve

1. OEM

2. Vam bomo odgovorili na vaše vprašanje v 24 urah.

3. Po pošiljanju, se bomo spremljali izdelkov za vas enkrat na vsake dva dni, dokler ne boste dobili proizvode.Ko si dobil blaga, njihovo testiranje, in daj mi povratne informacije.Če imate kakršna koli vprašanja o težavo, stopite v stik z nami, vam bomo ponudili v reševanje način za vas.

Povratne informacije

1. Kupec je zgodnje potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto , vendar je to 1 minuto je zelo pomembno za nas.

3. Prosimo, da nam priložnost, da morete odpraviti, preden se odpravite vse nevtralne ali negativne povratne informacije, ali odprite spora na spletnem mestu.Delali bomo z vami rešiti vse težave .Hvala vam za vaše razumevanje!

Če imate kakršne koli težave,Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, se bomo potrudili, da vam pomagamo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki