8m/kos 6 Pramenov Vezenje Nitke Preja Nit / Cross Stitch Nitka Preja, Niti Hitra Dostava

8m/kos 6 Pramenov Vezenje Nitke Preja Nit / Cross Stitch Nitka Preja, Niti Hitra Dostava

w74927

Novo

Na zalogi

€6.21 €4.78
Količina

Oznake: Veselje Nedelja, dmc nit, navzkrižno šiv, 5d diamond slikarstvo mir, navzkrižno šiv komplet vaze, ancor vezenje nitke za čiščenje zob, slikarstvo vezenje nitke za čiščenje zob, vezenje veselje nedelja, navzkrižno šiv kit korejski, preje za plesti.

Dobrodošli v naši trgovini Št 814965

Tukaj boste našli kaj želite s satisfication in najnižjo ceno!

"50 kosov različnih" pomeni, da je vseh 50 kos sukanca so različne,lahko ne izbere svoje barve,vam bomo poslali priljubljenih barv in različnih barv.

"100 kosov različnih" pomeni, da je vse 100 kos sukanca so različne,lahko ne izbere svoje barve,vam bomo poslali priljubljenih barv in različnih barv. "150 kos različnih" pomeni, da so vsi 150 kos sukanca so različne,lahko ne izbere svoje barve,vam bomo poslali priljubljenih barv in različnih barv. "200 kos različnih" pomeni, da vseh 200 kos sukanca so različne,lahko ne izbere svoje barve,vam bomo poslali priljubljenih barv in različnih barv. "447 kos različnih" pomeni, da je vse 447 kos sukanca so različne,poslali vam bomo celotni niz( celoten sklop so 447 drugačne barve) neposredno "50 kos posebno" pomeni, da lahko izberejo katerega koli barve in količino,skupno 50 kosov. "447 kos posebno" pomeni, da lahko izberejo katerega koli barve in količino,skupno 447 kosov.Izberete lahko kateri koli nit število in količina, O barvah, Prosimo, da upoštevajte, v vaše naročilo ali pošljite mi vaše nit število seznam skozi www.apok.si sporočilo.Kakovost in barv, ki so podobna francoski DMC Vsak kos je 8 metrov in 6 pramenov.

Prosimo, dovolite 10-35 delovnih dni od plačila carinjenje za mednarodni dobave

Povratne informacije

Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Vaše 100% zadovoljstvo zagotovljeno.

Če ste nezadovoljni z nakupom katerega koli razloga,

Prosimo, da nam priložnost, da odpravite svoje pomisleke, preden zapustijo povratnih informacij.

Vesel dostava!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<