Xiaomi Mjia Flash svetlobe 11 Nastavljiva Svetlost Načini Z Vrtljiva Svetilka Glavo 3350mAh Litijeva Baterija Polnjenje prek kabla USB Port

Xiaomi Mjia Flash svetlobe 11 Nastavljiva Svetlost Načini Z Vrtljiva Svetilka Glavo 3350mAh Litijeva Baterija Polnjenje prek kabla USB Port

w74182

Novo

Na zalogi

€17.13
Količina

Oznake: q5 led, 90 xiaomi, INR18650, yeeligth, žaromet xiaomi, hembeer p3, lučka za monitor, BlitzWolf, mijia xiaomi, mi xiaomi.

Xiaomi Mjia Svetilka 11 Nastavljiva Svetlost Načini Z Vrtljiva Svetilka Glavo 3350mAh Litijeva Baterija Polnjenje prek kabla USB Port

Značilnosti:

Poudarki

Xiaomi Prenosna Svetilka

Xiaomi Prenosna Svetilka je praktična svetilka, featuring s svojo prenosno obliko.Svojo premium aluminija zlitine telo zagotavlja dolgo življenjsko dobo za vas.Prihajajo s max svetlost, to vam daje max udobje.

Lighweight mini oblikovanje

S svojo mini velikosti, Xiaomi Prenosna Svetilka tehta samo 0.103 kg, ki prinaša dobička za vas, da bi ga zunaj.

240 lumnov svetlosti

Svojo max svetlost je 240 lumnov, ki izpolnjuje vaše potrebe noč kampiranje, tek, opazovanje ali raziskovanje popolnoma.

3350mAh velika zmogljivost baterije

Xiaomi Prenosna Svetilka prihaja z 3350mAh velika zmogljivost baterije, da bi vam svetlost vzdržljivosti za 216mins.

Vzdržljiv design

Telo je izdelano iz premium aluminija zlitine z močnimi in sturdy design.

Polnjenje prek kabla USB port

Z USB polnjenjem vrata, vam lahko zaračunajo za majhno sedanje naprave, kot so Xiaomi zapestnice in Bluetooth slušalke, ki zagotavlja veliko udobje za vas.

UniqueSOS način

Xiaomi Prenosna Svetilka je edinstven z SOS način.Pritisnite funkcijsko tipko, neprekinjeno za 3-krat, nato pa ga bo poslal signal stiske.

Garancija

Katero koli blago z napako, se najprej obrnite na nas,ko smo potrdili ,bomo povračilo ali reship novega, da vas brezplačno.

Obrnite se na nas, preden odprete kateri koli spora ali pušča nevtralna/negativne povratne informacije.Vaše zadovoljstvo je vedno naša ŠT.1 prednostna naloga.

Plačilo

Kupec bo odgovoren za davek ali dajatev, ki jih zaračunavajo svoje države.

Pošiljko

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3-5 delovni dan po prejemu plačila.

Običajno se informacije lahko sledimo po po blago, ki je bilo poslano 5-10days, Ne skrbite, če paket ne unpate v nekaj časa.vaš paket lahko 15-60 dni, da pridejo.V redkih primerih lahko traja dlje, zaradi zamika v meri potrditev ali med prazniki.

Če bi radi, druge načine pošiljanja so na voljo za doplačilo, vam lahko predlagamo nas

Pogosta VPRAŠANJA

Vsi izdelki so skozi strogi test pred odpremo.Vse fotografije, ki so prikazani, so 100% resnično in samo za referenco.Naš uporabniški servis vam je pripravljena pomagati, kadarkoli.S ciljem ustvariti prijetno nakupovalno doživetje za vas,zavezani smo k zagotavljanju vrhunske kakovosti in veliko storitev vseh časov.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki