Nepremočljiva Prenosne Elektronske Rog Zvočni Alarmni Zvonec, Da Se Lahko polni Preko USB Je Primerna Za Xiaomi Skuter Kolesa, Itd.

Nepremočljiva Prenosne Elektronske Rog Zvočni Alarmni Zvonec, Da Se Lahko polni Preko USB Je Primerna Za Xiaomi Skuter Kolesa, Itd.

w738

Novo

Na zalogi

€9.12 €7.02
Količina

Oznake: električni skuter q5 led, avto o, xiaomi scooter električni skuter, e scooter, m365 pro xiaomi, polnilnik skuter pro 2, m365 xiaomi, m365, monorim vzmetenje, strani vodni skuter.

Značilnosti:

Dolg delovni čas

Kolo obroč z 280mah vgrajeno litijevo baterijo, ko zaračunali za 1.2 ur, se lahko uporabljajo za 20-30 dni in ring približno 2000-krat.Rdeča luč pomeni, da v postopek polnjenja, ter zelena luč, pomeni, da moči je poln.

Glasen

Kolo obroč sprejme visoke kvalitete-up vezja, katerih zvok lahko doseže do 120 db.Obstajajo trije načini za vas, da se prilagodijo, vključno s whistler, trobenta zvok in zvok sirene.

Ločeno design

Zvonec in ključ je ločiti, da bi se izognili tvoje strani šolanja ročaj, ko so vaše poslovne zvonec.Upravljavec tipka je nameščena poleg palec, preprosto kliknite in preklopite zvok, tako da boste vozijo bolj varno.

Enostavna namestitev

Kolo, obroč je mogoče enostavno namestiti na ročaj bar z silikonski trak, v 2 sekundah.Silikonski trak ima dva orodja, da izberete, ki je primerna za 22-31.8 mm ročaj bar.Združljiv je z skuter, gorsko kolo, cestno kolo in tako naprej.

Trajno

Na IP65 kolo, obroč se lahko upre iz vode, rje in padajo.To je kot nalašč za zunanjo uporabo.Prosimo, upoštevajte, da zaprete nepremočljiv pokrov po polnjenju, da bi preprečili dež.

Občutljivo in kompakten

Kolo, obroč je samo 2.59*1.93"(L*W).To je občutljivo in kompaktna, ki je enostaven za skrite v notranjosti ročico, da bi se izognili vplivajo na delovanje zavornega, premika in tako naprej.

Specifikacija:

Tip: kolo, obroč

Količina: 1pc

Material: ABS+PC

Barva: rdeča/modra/črna

Zvok : 110-120db

Vhodna napetost: 5v-250ma

Baterija: 280mah vgrajeno baterijo

Čas polnjenja: 1.2 ur

Delovni čas: 20-30 dni

Nepremočljiva: IP65

Načini: whistler, trobenta zvok in zvok sirene

Primerna ročico premer: 22-31.8 mm

Velikost: 66*49 mm/ 2.59*1.93"(L*W)

Neto teža:85g/3 oz

Pakiranje seznam

1* kolo obroč

1* napajalni kabel

1* priročnik

1* silikonski trak

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki