Carboy Zamašek iz Nerjavečega Thermowell 15-palčni 6# Silikonski Zamašek Uravnavanje Temperature Fermentacije Doma Varjenja Piva

Carboy Zamašek iz Nerjavečega Thermowell 15-palčni 6# Silikonski Zamašek Uravnavanje Temperature Fermentacije Doma Varjenja Piva

w73775

Novo

Na zalogi

€7.80 €7.33
Količina

Oznake: cev vrenju, pivo črpalke, bar človek dodatki, BAR, 6 strel stekla odmerimo, Pivo Pipa, pivo carboy, velika varjenja piva, kornelija sodčku pokrov, mac pivovarna.

Carboy Zamašek Iz Nerjavečega Thermowell

To thermowell uporablja v povezavi s temperaturo krmilnik vam omogoča, da natančno spremlja vaše notranje temperature fermentacije.

Oblikovana tako, da bodisi 3, 5, 6 ali 6,5 galono stekleni baloni ali katere koli druge similary velika odprtina v odprtino za natančno spremljanje in nadzor tekoče temperature.

Ta enota prihaja z 15" iz nerjavečega jekla thermowell in #6 silikonski zamašek.Notranji premer thermowell: 0.255"(6,5 mm).Se zamaši vključuje zračno luknjo.

Deluje z Ranco Krmilnik, LJUBEZEN SS sonde ali drugih 0.25" sondo.Johnson Controls sonda, ki se ne prilegajo dobro.

To vedno deluje z našimi .

Zračne zapore prodati ločeno, lahko to preverite na naši strani.

To je veliko boljše kot merjenje zunaj fermentacijo plovilo, ker je temperatura vaše wort in vaš fermenter lahko močno razlikujejo.V thermowell je koristno, ker je temperatura fermentacije plovilo ni vedno predstavljajo temperaturo tekočine v notranjosti .

To je izjemno koristna, med začetkom fermentacije, ko je zamik med sobni temperaturi, v hladilniku in accural temperatura v carboy lahko močno razlikujejo.Lahko, da vaš pivo ali vino v eno stopnjo iz točke na vaš digitalni krmilnik.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<