SHENHONG Božično Drevo Doma Stranka 3D Torto Plesni Plesni Silikonske Pene DIY Peko Piškotkov, Fondat Pekarna Pecivo, Domač

SHENHONG Božično Drevo Doma Stranka 3D Torto Plesni Plesni Silikonske Pene DIY Peko Piškotkov, Fondat Pekarna Pecivo, Domač

w73739

Novo

Na zalogi

€11.37 €7.28
Količina

Oznake: plesni pecivo, pečemo kruh, pekarna orodje, pekarna plesni silicij, pečemo kruh plesni, plesni kruh, PEČEMO, pečemo plesni silicij, plesni, pekarna peciva.

SHENHONG Geometrije 3D Torto Plesni Oblike Krema Plesni Silikonske Pene DIY Peko Piškotkov, Fondat Pekarna Pecivo, Domač Doma Stranka

opis:

Material: hrana varna silikona

Barva: Kot na sliki

Paket vključuje:

1Piece Plesni

Izgleda, konkreten element, ampak ja, to je užitno!Želel sem, da bi koncept, ki se z različnih geometrijskih številke.Ideja je bila, da uporabi preprostih geometrijskih številke, naravnost ostre linije, minimalističen slog, kontrast, osvetlitev, ena barva, brez dekor, neužitne videz, vendar hkrati zelo nežno in okusno notranjost.V kalupe so po vzoru, ki jih mi.

Čokolada gobo torto, streusel z orehi, mousse s čokolado Valrhona Caramelia, ganache z Caramelia in yuzu, žele z yuzu in pasijonke.

Klasično in sodobno hkrati, GEM kalupe, ki vam omogoča, da pripravki, ki je značilna za preproste in harmoničnem stilu.

Svoje edinstvene zasnove je zaradi posebne in inovativne meji postavi v zgornji del kalupa, ki daje posebno zaobljene oblike, ki je osnova za priprave.

Ta Plesen je zelo vsestranski kalup, ki je primerna za sladoledi in pečen stvaritve.Te plesni se lahko upre, da se temperatura giblje med -60°C (-76°F) in +230°C (+446°F).Neverjetno učinek, ko rezanje je zagotovljena!

Obvestilo:

Prosimo, dovolite 1-3cm napak zaradi ročnega merjenja in poskrbite, da boste ne moti pred naročilom.

Prosimo, razumite, da barve lahko obstajajo kromatične aberacije, kot je različnih postavitev slik.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki