Strele Tiskanja Hip Hop Srajce Moške Priložnostne 2020 Poletje Harajuku Prevelik Majica Kratek Rokav Ovratnik Bluzo Človek Majica Plus Velikost

Strele Tiskanja Hip Hop Srajce Moške Priložnostne 2020 Poletje Harajuku Prevelik Majica Kratek Rokav Ovratnik Bluzo Človek Majica Plus Velikost

w73381

Novo

Na zalogi

€22.49
Količina

Oznake: havajska tiskanja majica, plaža človek majica, srajca havajih, obleka, bluza, plaža obleko človek, flannel majica moški, pozimi visoko vratu za moške, hawaiian letnik, spanje pulover, smešno hawaiian majica.

Dropshipping

Dragi prijatelji.Lahko naredimo Dropshiopping in smo lahko naredite naslednje: 1 Naši trgovini izdelki ne bo pustil vse račune, v embalaži 2 pošljemo blaga, da vaše stranke, ki temelji na naslov, ki ste ga izpolnili. 3. Če vaše plačilo je uspešna, bomo pošiljanje blaga, da boste takoj.Postrežemo vas in vaše stranke, dokler vaše stranke prejmejo paket.Veselimo se sodelovanja z vami.Lep pozdrav. 4. Poslali vam bomo blaga v roku 24 ur. 5. Še naprej bomo v stik z vami v celotnem procesu.Spremljajte logistics informacije pravočasno. 6. Za izdelke, ki ne prinese.Poslali vam bomo še enkrat brezplačno.

* OPOMBA:

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite potrpežljivi, da berete te besede,to bo koristno!

1.O Ladijski:Vaše naročilo, plačilo je po uspešni, bomo poslali vaše naročilo, v roku 3-7 delovnih dni.Običajno kupci lahko prejmejo parcele v približno 20~45 dni .Vendar Brazilija morda počasneje.Približno 30~60 dni.Če ne boste prejeli, parcela na koncu varstvo časa, lahko odprete predmet spora, vam bomo povrnili denar.Ne želimo, da bi dobili slabo povratne informacije le o na videz dolg čas poštnine,smo ladjo element v roku 3-7 delovnih dni.Ampak prosim, pomagajte razumeti, da je ladijski promet je bil čas pod nadzorom pošti.

2.O Barvah:Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

3.O Velikosti:Zaradi različnih državah, naš velikost ni enak kupca države velikosti.Pls ne izberete velikost samo glede na državo velikosti.Velikost naročila je Azijski velikosti, običajno 2-3 velikosti manjše od Eur/NAS velikosti.Morate izbrati oblačila prsih je običajno večji od vaše bodychest 6-12 CM, v nasprotnem primeru je lahko zelo tesen!Vsi kupci, ki bi preverite našo velikost grafikona skrbno, ko oddate naročilo.

4.O Povratne informacije:Vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Prosimo, vzemite nekaj sekund, da se pusti veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativno(1 - 2 zvezdice) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem.Prosimo, zaupajte nam,mi še vedno odgovorni za svoj denar.Smo trdo delati, da poskrbite, da VSAKA STRANKA 100% ZADOVOLJNA.Prepričani smo, predvsem naših kupcev so nekako oseba.Bodimo prijazni drug z drugim, tako kot prijatelji.Hvala!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<