SWMAKER CNC stroja deli NEMA17/ NEMA23 koračnih motorni Pogon Koncu Ploščo

SWMAKER CNC stroja deli NEMA17/ NEMA23 koračnih motorni Pogon Koncu Ploščo

w72118

Novo

Na zalogi

€16.43 €14.79
Količina

Oznake: nc rezkalni stroj, nosilec nema17, 3d tiskalnik thermistor, pogon linearni železnici, cnc usmerjevalnik, cnc 3018 pro max kovin, 23 vrednotijo koračnih motornih, cnc, motorna nema17, roll machin.

Opis Izdelka

Z vgradne utor za montažo na 688Z Podložno ploščo, je bila oblikovana tako, da na koncu dveh 20×40 V Terminu tirnice in 8 mm Vodi Vijak teči skozi za vožnjo 100mm prevozi določeno točko Ploščo.Tri luknje omogočajo montažo še 20×60, 20×40 ali 20×20 železniškega pod, priložiti tri strani pogona.

Tako NEMA17 in NEMA23 koračnih motorjev se lahko namesti na obeh koncih.

6063-T6 Aluminija

Črna Anodizirane Dokončaj

3 mm~ (1/8) Debel

Blago bo poslano v roku 3 delovnih dni po tem, ko smo dobili plačila(razen počitniških).

Blago bo poslano po najbolj razumen način dostave.Dostava popust bo na podlagi vaše naročilo količino.

Blago bo poslano na naslov vaše naročilo,prosimo poskrbite, da bo vaš www.apok.si naslov se in podrobno.Lahko nam pišite ali mi sporočite na spletu, če želite spremeniti vaš naslov za dostavo, ko ste mesto v red.

Čas dostave je odvisen od cilja in druge dejavnike,lahko do 10 delovnih dni.

Nekatere države cilja lahko naloži zagotovo davkov in drugih dajatev, prosimo, preberite jasno o tem, da je pred nakupovalnim iz naše trgovine.Mi ne bo posledic dodatne stroške in škodo, ki nastane zaradi zgoraj naštetih razlogov.

Da zagotovite, da boste dobili ste, da davčna brezplačna, opon uvoz, bomo ugotovi kot DARILO z nižjo vrednost.Ta nižja cena ne odraža skupno ceno, ki ste ga plačali ali tržne vrednosti izdelkom in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.

Po tem, ko smo ladje blaga, bomo po e-pošti vam dostava informacij, kot tudi številko za sledenje.

Če je naslov DHL samoti, prosimo, povejte nam, preden boste plačali za to, coz stroške prevozov je drugačen .

Vsi naši elementi so na voljo eno leto garancije za vzdrževanje brezplačno.

Če ste prejeli napačen ali poškodovan element, prosimo, pišite nam v 3-7 dneh od datuma, ko ste prejeli izdelek,povedali vam bomo, natančen postopek vračanja.

Če obstaja kakršen koli problem z izdelki, ki jih kupili, bomo\'ll make zamenjavo ali vračilo izdelka plačilo (ladijski promet in manipulativni stroški se ne vključijo) v 60 dneh po potrdi prejem blaga.

Kupec je odgovoren za vrnitev stroške dostave.

Naš izdelek je odlična kvaliteta,Redko se pojavi kakovosti težave,vas Prosimo, vedite, nakup.

Kot odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši vsak problem.Naš cilj je 100% zadovoljstvo!Cenimo vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami, DSR.Zavezujemo se, da bomo vaše zadovoljstvo po nakupu.Če niste zadovoljni, iz katerega koli razloga, vas prosimo, da nas priložnost, da rešite jo in se prepričajte, da vsaka stranka 100% zadovoljna, preden zapustijo povratnih informacij.Smo vedno pusti pozitivne povratne informacije za vse naše stranke.Na www.apok.si, NEVTRALNA ocena povratne informacije, se obravnavajo enako kot NEGATIVNE povratne informacije.Prosim, ne pustite, NEGATIVEN ali NEVTRALEN povratne informacije brez obrnite na nas za pomoč pri reševanju kakršnih koli težav.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<