[EU PARKA] 400W 70V Stikalo Napajanje! DC Napajanje S-400-70 5.7 A CNC Usmerjevalnik En Izhod Penjenje Mlin Cut Laser Graverja Plazme

[EU PARKA] 400W 70V Stikalo Napajanje! DC Napajanje S-400-70 5.7 A CNC Usmerjevalnik En Izhod Penjenje Mlin Cut Laser Graverja Plazme

w71760

Novo

Na zalogi

€23.00 €20.93
Količina

Oznake: papir lasersko graviranje, laserski kazalec, cnc usmerjevalnik, 2 pena za pištolo, nastavljiv napajalnik pribor, co2 laser machin, orthur cnc lasersko, vlakna laser cutter, zda cnc usmerjevalnik, 50 w fiber laser.

1 x 400W 70V /5.7 prehoda napajanja

Dostava

Prosimo, da odprete paket in preverite, če obstajajo nekatere škodo, preden se prijavite, če obstajajo nekatere škode,prosim, ne se prijavite in pišite nam takoj.

Mi ladje po vsem svetu,vendar če vaša država po meri je stroga,prosimo, obrnite na nas, preden boste ponudbo preverite podrobnosti in potrdite.

Plačilo

Uvozne dajatve,davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Plačilo mora biti izvršeno v 48hours dražbe končni čas.

Problem&Povratne Informacije

Prosimo, da nam je opportunityto odpravite vse težave, ko se imajo,smo skrb vaš problem in bomo poskušali naše najboljše, da rešitev tega problema.

Smo novega člana v ebay zdaj,in je treba razumeti obe strani.

Pls nam email, preden boste želeli zapustiti katero koli negativne povratne informacije.

Vračilo kupnine

Katerega koli razloga se zahteva za vse nadomestila.Element, ki mora biti v prvotnem stanju in brez fizičnih poškodb,kupec odgovoren za vse stroške pomorskega prometa.

Če imate parcelo,in ni zadovoljen blago, ali je drugi problem, kot zdrobljen,pls povej nam podrobno razlog in zagotoviti fotografije.

Stik z nami

Dobrodošli v svetu stranke pozanima in vprašanja,bomo poskušali potrudili, da povratne informacije prejemnika e-pošti v roku 1-2 delovnih dni,če ne pls preverite mail box znova.Stranke zadovoljstvo je za nas zelo pomemben.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<