KUKADOLL 24 Palčni Moda Srčkan Rodi Deklica Lutka Lasuljo Hiar Krpo Telo Prerojeni Baby Doll Igrače Moda Božična Darila Za Otroke

KUKADOLL 24 Palčni Moda Srčkan Rodi Deklica Lutka Lasuljo Hiar Krpo Telo Prerojeni Baby Doll Igrače Moda Božična Darila Za Otroke

w71710

Novo

Na zalogi

€78.10 €39.05
Količina

Oznake: bakon nasvet, 60 cm rag doll, 60 cm devil doll, bakon bk950d, 60 cm skupna lutka, bakon, t13 tws, 950d, 60 cm diy svile lutka, lutka 25 cm vinil.

Blagovna znamka: KUKADOLL

Material varnost: Naše KUKADOLL lutke, ki so opravili številne teste varnosti in dobil Certifikate CE, ROHS, ASTM, CP65 itd, ki so popolnoma varna za vaše dojenčke.

Lutka velikost: 24 palcev približno 60 cm (obstaja 2-3 cm odstopanje med različne meritve).

Teža: neto teža lutka, ki je približno 1,2 kg/kos.

Oči : Akril očmi, jasna in svetla.Oči ne more utripa in zaprite.

Lasje : Ročno prilepili lasuljo lase .

Material: glave, 3/4 roke in 3/4 noge so narejene iz silikona, vinil.Telo je tehtano krpo z notranjim polnjenje PP bombaž.Lutka okončin je lahko dejavnih, se lahko sedi ali leži,ne more stati,govorijo ali krmo.Lutka ne more imeti kopel ali tuš.

Package Vsebina: 1 lutka +1 komplet oblačil + 1 steklenico mleka + 1 magnetni cucla + 1 plišastih igrač kot sliko

Occation: Otrok darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaše dojenčke ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje.

Lutka dostava: Vse lutke bodo poslani v 1-2 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

KUKADOLL, ki je znana trgovina na www.apok.si, ima izkušeno ekipo s sodobno pisarniško mesto.Smo lutka tovarne z veliko zalog, lahko pošljete lutka zelo hitro.Obljubimo, da bomo poskrbeli za lutke visoke kakovosti,vendar z najnižjo ceno, Nakup iz KUKADOLL, da boste uživali najboljše storitve.

KUKADOLL, naredi vaš dojenček srečno otroštvo !!!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki