Openable Ponaredek Knjige za Dekoracijo Moda Sodoben Nordijski Club Hotel Aparat za Dekoracijo Knjiga Model Soba Rekviziti

Openable Ponaredek Knjige za Dekoracijo Moda Sodoben Nordijski Club Hotel Aparat za Dekoracijo Knjiga Model Soba Rekviziti

w71409

Novo

Na zalogi

€4.03 €2.82
Količina

Oznake: dnevna soba okrasite, soba dekoracijo pribor letnik, kavarna, knjiga kitajski, els knjige, Nordijske, soba dekor opremo, dekor nordijske, doma dekor, dekle vaza.

Openable Ponaredek Knjig Doma Dekoracijo Simulacije Knjige Polje Elegantno Namizno Dekoracijo Lepa Škatla Za Shranjevanje Model

PROSIMO, DA PREBERITE NASLEDNJE, DA BI DOBILI VEČ INFORMACIJ.

POSEBNO OBVESTILO:

1> Prosimo, kontaktirajte nas za paket težave prvič namesto odpiranja sporov ali slabo mnenje!!! 2> Če si želite ogledati slike, prosimo, obrnite na nas!!!

1.Velikost:

26.7x17.5x4.2 cm(10.51"x6.89"x1.65")

2.Opis izdelka:

1>Slog: Dekorativni knjige so razdeljene v unopenable slog, zložljiva slog in odprti slog.Zaradi kupec in povpraševanje na trgu, odprta različica je nadgrajena različica neodprte različico. 2.>Tehnologija: dekorativni knjiga je predelana v model s trdega usnja, papirja in ga prilepite z lepilom ali dvostranski trakom.Odprta knjiga ima magnet trak v sredini za enostavno odpiranje in uporabo.

3.Uporaba:

Dekorativne knjige so doma okraski, ki jih lahko uporabljate kot dekorativni rekviziti za družinske dnevne sobe, kavarne, bari in jedilnico.

4.Model:

Model knjige, ki je trenutno razdeljena na BH serije, LH serije in WM serije na trg. 1>BH serije so razdeljena na odprto in brez odprtih modelov.BH ne odpre preveč modeli za prikaz enega po enega.BH odprti modeli vključujejo BH238, BH239, BH240, BH241, BH242, BH243, BH250, BH251, BH252, BH253. 2>LH je odprto le modeli, ki so razdeljene v 8 modeli: LH0357, LH0358, LH0359, LH0360, LH0361, LH0362, LH0363, LH0364. 3>Je WM serije tudi samo odprite modeli, ki so razdeljene v WM02, WM04, WM07, WM08, WM09, WM10, WM11, WM12(XK06).

5.Dostavo:

1>Prosimo, bodite prepričani, da bi, bo ladja v vrstnem redu po naročilu kupca.Na splošno ta paket bo dostavljeno za vas v roku treh dni. 2>v Skladu z logistiko situacijo, mi bo običajno ladja blaga za vas glede na logistični kanal, ki ga izberete.Kadar je potrebno, bomo tudi izberete, visoko kakovost in hitro logistiko, načine za dostavo blaga za vas.

6.Pakiranje:

1>Prosimo, da model, in bomo dostaviti blago natančno po vzorcu, ki ste jih naročili. 2>Za zlaganje dekorativni knjig, ki jih uporabljamo karton embalaža (obrnite na nas za pakiranje sliko).Za knjige, ki jih ni mogoče odpreti, in knjige, ki jih je mogoče odpreti, smo uporabite peno, škatle za pakiranje (obrnite na nas za pakiranje sliko).

7.Predlogi:

Bomo paket izdelkov, ki ste jih naročili previdno, da se izognete poškodbam.Vendar upamo tudi, da lahko kupite mnogokratnik 4 v času nakupa, tako da ne poškoduje blaga, in mnogokratnik 4 so kot nalašč embalaže.

8.Opomba:

1>Od mehanske obdelave in ročna obdelava dekorativni knjige bo povzročilo površinske obrabe težave, če ste mislih, vas prosimo, kraj vaše naročilo in previdno. 2>Če je narobe model ali poškodovano embalažo, prosim, ne pustite negativno mnenje na prvi čas, in se obrnite na nas v času.Bomo poslati škodo za vas in celo povrnili.

Najlepša hvala za vaše branje in sodelovanje.Dober dan.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki