Povprečno 40,5 mm/49 mm/52 mm/55mm/58mm/62mm/67 mm/72 mm/77mm UV CPL FLD Filter Komplet za Sony A6500 A6400 A6300 A6100 A6000 A5100 A5000 Fotoaparat

Povprečno 40,5 mm/49 mm/52 mm/55mm/58mm/62mm/67 mm/72 mm/77mm UV CPL FLD Filter Komplet za Sony A6500 A6400 A6300 A6100 A6000 A5100 A5000 Fotoaparat

w71188

Novo

Na zalogi

€6.41 €5.90
Količina

Oznake: rx10, za sony a7ii, leče filtri 67 mm, Filter 72 mm, sony a6100 pribor gimble, a6000 sony, sony uv fotoaparat, daljinsko sony a3000, a6400 sony, sony a7riv.

če želite, da bi dobili nižjo ceno, prosim email mi .spoštovani, prosimo, upoštevajte, somethings, če kupite več $7, vam ponujamo številko skladbe , preverite logističnih informacij,

Opis:

Neewer filtri, narejen iz najboljšega trdna optično steklo, so tla in polirani, da je najbolj praktično tankost.Poleg tega, da so toplotno obdelani, da bi se izognili izkrivljanju ali kontaktne shift, in vsak filter je predmet strogih testov, da bi zagotovili brezhibno, celo površino, ki je bistvenega pomena za kakovosten filter in izjemne fotografije.

ZNAČILNOSTI :

Ustreza 62mm leče

dogovor za zaščito vaših dragocenih leče pred praskami in prahom

UV filter absorbira ultravijolični žarki za proizvodnjo čiste in jasne fotografije

Krožna Polarizirajočega filter odpravlja odseve, ki prihajajo od zunaj-kovinske površine, in poveča kontrast in nasičenost barv

FLD filter pomaga ravnovesje svetlobe v prostem okoliščinah ali kadar fluorescentne luči so se uporablja

UV-Filtri

UV-filter se uporablja za zmanjšanje UV žarki, ki vstopajo na objektiv in pada na film.Sodobni objektivi imajo pogosto UV zaščito, ki je vgrajen v njih, kot tudi digitalni senzorji, vendar pa UV filtri so pogosto uporabljeni za zaščito površine objektiva, praske, madeži, umazanija in drugih nevarnosti.

ircular Polarizirajočega Filtri

A polarizer je drugačna kot večina filtrov, ki jo je sestavljena iz dveh kosov stekla, vgrajena neodvisno znotraj kroga slike tako, da eno lahko zavrti glede na druge.Kot se je vrteti, se vse bolj kosi iz bleščanje in meglica.S SLR, lahko dejansko opazujemo te spremembe skozi iskalo.Polarizatorja zmanjšati blesk od vode, steklo, ali vse ne-kovinsko površino.Uporabite lahko tudi polarizer filter, da potemnite modro nebo.

FLD Filtri

A FLD filter (fluorescentna svetloba popravek) ponuja odlično rešitev za pridobitev prijeten kože in pravilno barvo, medtem ko za fotografiranje brez bliskavice pri fluorescentni svetlobi.Ta filter omogoča true-to-life barve rendition za odstranjevanje težkih rumeno-zelene cast običajno izhajajo iz fluorescenčnih sijalk.Ko snemanje pod naravna svetloba, fluorescentna filter dramatično povečuje nasičenost barv predmetov, kot so sunrises in sončni zahodi.

Paket vključuje:

1x UV-filter 62mm

1x 62mm filter CPL

1x 62mm FLD filter

1x Filter vrečko

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Dostava

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.

Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

Objektiv nape so v prvi vrsti namenjena preprečevanju neželene razpršene od vstopa na objektiv z razširitvijo in senčenje

konec objektiva.Poleg tega po koncu objektiv se podaljša, dobite tudi dodatne koristi, nekaj dodatnih

zaščito pred slučajnim vplivom.

Lokalni Tarifi In Davki,

Če vaša država zaračuna za vse uvozne tarifne ali davkov, je vaša odgovornost, kot državljan plačati za to.Mi ne bo odgovoren če vaša država po meri oddelek detains vaši pošti.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, ocenite podrobnosti posla (Podrobne Ocene prodajalcev) na eBay, z "ODLIČNO 5 ZVEZD" in pustite nas pozitivne povratne informacije.Naš sistem bo povratne informacije samodejno, ko ste jo plačali.

prosimo, dovolite 12~24 ur, da se vaš mail je odgovorila.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Vrnitev

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš post.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti,PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<