155*110mm New Metal Rezanje nezakonitih okvir Matrice za DIY Scrapbooking Papir, Kartice, Obrti, Izdelava Obrti Dekoracijo

155*110mm New Metal Rezanje nezakonitih okvir Matrice za DIY Scrapbooking Papir, Kartice, Obrti, Izdelava Obrti Dekoracijo

w70987

Novo

Na zalogi

€3.66 €2.67
Količina

Oznake: naomy zp čar, svetloba vhod, étienne prenosnik, da bi neckwear, pripravljen se vkrcate, očala max tv, zlato bela jar, pero ipad usb c, rimless note10.

155*110mm New Metal Rezanje nezakonitih okvir Matrice za DIY Scrapbooking Papir, Kartice, Obrti, Izdelava Obrti Dekoracijo

Značilnost: Tip:Rezanje Kovin Matrice Matrica Pogoj: 100% Čisto Nov Material: Ogljikovo jeklo Barva:Srebrna Konverzije: 1 cm=0.39 palec/1 inch=2.54 cm Morda 0.1-0.2 cm razlikuje zaradi ročnega merjenja - Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. - Visoka kakovost tankih kovinskih rezanje umre, izdelana iz 100% jeklo - Deluje v večini svetovnih blagovnih znamk, die rezanje, stroji za Dostavo:

1)Mi ladje pakete, ki po vsem svetu prek www.apok.si uradni zraka e-poštno storitev.Bomo ladja je takoj, ko bomo lahko, ko je plačilo potrjeno.Večina paketi bodo prišli ste v čas poštnine okno prikazuje na strani, da, Ampak včasih nekje, morda bolj z zamudo, Ker je tudi odvisno od različnih državah " post office ravni storitev in carinskih uvoznih politike.Prosimo, bodite malo bolj potrpežljivi in vas prosimo, da stik z mano za kakršno koli pomoč v takem primeru.

2)Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas za podaljšanje.

Vrnitev:

1)Če je kakovost težava z izdelkom, pls slikala za nas, da preverite, po preverjanju, bomo znova pošljite vaše ali delno/popolno nadomestilo.

2)Če je vaša parcela je izgubil ali ne, prejetih v 60 delovnih dneh, bomo poslati vaš paket ali delno/popolno nadomestilo.

Povratne informacije:

1), Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, ki je za nas zelo pomembno.

2)Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!

Nasveti:

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa so tako pozdravil.

Na debelo, vam bomo ponudili popust, če se obrnete na nas, preden vi za plačilo.

Za-spusti dostave, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, kot ga potrebujete.

Če vam je všeč naša izdelkov, prosimo, da sledite naši trgovini.

Če imate kakršno koli težavo, prosim, pustite sporočilo, da nam bodo odgovor in vaše pošte čim prej.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki