Novi Vzorci TPU MEHKI Silikonski Natisnjeni primeru Telefon Za Letenje Pomnilnik Plus FS528 DIY barvne risbe Telefon, Prevleke Za Letenje FS528

Novi Vzorci TPU MEHKI Silikonski Natisnjeni primeru Telefon Za Letenje Pomnilnik Plus FS528 DIY barvne risbe Telefon, Prevleke Za Letenje FS528

w70806

Novo

Na zalogi

€4.07 €2.48
Količina

Oznake: mcr my chemical romance, mcr primeru telefon, primeru usnje python, primer romantika, pet jopičem, a80 pro, iphone xr panther, gerard način primeru telefon, iphone 12 usnje vrečka, melanie martinez primeru telefon samsung galaxy.

Dobrodošli v naši spletni trgovini !

Opomba:(Prosimo, preberite pred vrstnem redu)

1. Izdelek je brezplačna dostava za "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" , To ne moremo slediti

po parceli levo Kitajskem.Če potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite "China Post, Registriranih

Air Mail "in dodajte denar za sledenje.

2 .Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo

podaljšanje dobavnega roka prvič.

3 .Prosimo, ne odprete spora v 65 dni .Če po 65 dni, ki jih še vedno ne prejme blaga,

prosimo, da nas kontaktirate, da solove to .

Novi Vzorci TPU MEHKI Silikonski Natisnjeni primeru Telefon Za Letenje Pomnilnik Plus FS528 DIY barvne risbe Telefon, Prevleke Za Letenje FS528

Slika podrobnosti:

package slike:

O Nas

Mi smo pravi prodajalec, ki ponuja kakovostne izdelke po najbolj konkurenčnih cenah.Vsak element je carfully pakirani, da se zagotovi varna pošiljke za vas.

Naš cilj je:

Cilj našega poslovanja je, da prinaša naše stranke, najboljše izdelke po vsem svetu.Nudimo našim strankam z veliko uporabniško izkušnjo, hkrati pa ponuja vse izdelke na najnižje cene na spletu.

Naše storitve:

Stojimo za vse, kar prodajamo in da je naša dolžnost, da zagotovi naše stranke zadovoljstvo.

Ponujamo tudi PADEC LADIJSKEGA prometa storitev za vaše stranke, če jih potrebujete.

Dostava In Plačilo

Običajno to traja 15-60 dni po Kitajskem Post Air Mail .

Če hitro, da bodo prišli v 15 dneh .Če je počasen, da bodo prišli v dveh mesecih , To bo odvisno od poštni urad in carinska Učinkovitosti v drugi državi.Če ciljni je Amerika, splošne 20 dni, lahko pridejo.Moral bi prejeli element v 20-60 dni .

Pišite nam prosim, če ne morete prejemati predmete po 60 dneh v najkrajšem možnem času.Če menite, da je čas predolg, lahko izberete druge kurirja, vendar morate krijejo ustrezne stroške .

Prosimo poskrbite, da bo plačilo naslov pravilen.Telefonska številka bo cenjeno.Vsak, ki niso prejeli elemente, ki jih povzročajo neveljaven naslov, ki niso v naši celotno vračilo ali zamenjavo politike .

Obvestilo e-pošta/sporočilo o odpremi bo poslano na kupca, ko postavka je objavljeno.Prosimo, pišite nam, če ne boste prejeli naše e-poštno sporočilo po 5 dneh od polnega plačila, poslana .

Nudimo express dostava, ampak, ladijski promet pristojbina je odvisna od teže predmetov.Torej, če želite narediti express ladijskega prometa, prosimo, da nam predmet, ime in količino, ki jo želite, in mi bo izračunal si skupno ceno, vključno ladijski promet .

Vrne Politike

Resnično Napako Blago bomo zamenjali ali povrnjen denar v 30 dneh vrnete obdobjih .Vendar pa moramo biti obveščen o vseh napako blago ob prejemu element.To je odgovornost stranke, da plača za ladje in element nazaj k nam.Če je predmet, ki je pokazala, da je napako, prav tako bomo povračilo poštnina strošek nazaj na kupca .

Pokvarjena predmeti bodo na voljo za izmenjavo ali kreditov trgovina.Izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma prejetega naročila.To traja približno do 3 delovne dni za obdelavo vaših vrnitev po izdelek prejel.Vse popis potrditev prodaje proizvodov, ki so končni, brez povratka, zamenjavo ali vračilo kupnine .

Čeprav smo pack element zelo previdni z visoko kakovost embalažnih materialov, obstaja nepredvidljivih poškodb zaradi dostavo od prevoznika.NE bomo ODGOVORNI za dostavo škode na predmetu SAMA .Ponujamo zameno za poškodovan element, zaradi dostavo škodo .

Obvestilo

Morda boste ob upoštevanju uvoznih dajatev, davkov in/ali carinskih pristojbin, ki jih lahko določijo vašo lokalno samoupravo ko prejmete paket.Odgovorni ste za plačilo morebitne dodatne pristojbine za carinjenje.Stopnje se razlikujejo glede na državo in s tem, kar je bilo naloženo, da nismo sposobni zagotoviti, ocenjenih stroškov .

Prosimo, obrnite na lokalni pošti ali carinski urad, da se pozanima o teh stroškov .

Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo uvoz za nas .

1. Prosim, pustite 5-star pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve .

2. Če imate kakršne koli težave ,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve ! :)

3. Za naše prodajne expenriences do zdaj, kar je 0,1% mednarodnimi kupci bodo zaračunane carine !

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<