Krof Pes Umirjanje Posteljo Mehki Pliš Žival Košarico Hodenmand Pozimi Toplo Mačka Postelj Gnezdo, Spalna Vreča, Blazina Kavč za Majhne, Velike Pse

Krof Pes Umirjanje Posteljo Mehki Pliš Žival Košarico Hodenmand Pozimi Toplo Mačka Postelj Gnezdo, Spalna Vreča, Blazina Kavč za Majhne, Velike Pse

w70641

Novo

Na zalogi

€8.20
Količina

Oznake: postelja za psa, kavč človek, foto camara, l spalna vreča, zmaji psi, dodatek pes, rd290, vezi hišni ljubljenčki, pat mačka, pes.

Ali Ste Vedeli? 1 v 4 psi doživljajo anksioznost, na dnevni osnovi.Če je ne zdravimo, zgrajena stres lahko privede do hude izgube apetita, destruktivni vedenjske težave, in krajšo življenjsko dobo.

Opis:

Ime: Jjeza postelj

Material: Luksuzni Dolgo Plišastih + Superior PP cottton

Postelja: Super mehko in udobno

Barve: 20+ barve na voljo

Velikosti: XS/S/M/L/XL/XXL

XS Premer 40 cm, primerni za hišne živali, manj kot 2,5 KG

S Premerom 50 cm, primerni za pet manj kot 5 KG

M Premer 60 cm, primerni za pet manj kot 9 KG

L Premer 70 cm, primerni za pet manj kot 18 KG

XL, s Premerom 80 cm, primerni za pet manj kot 25 KG

XXL Premerom 100 cm, primerni za pet manj kot 45KG

Značilnosti:

Pet-Varnih Materialov: Trajne nepremočljiva najlon dnu in razkošno dolgo plišastih pridejo skupaj, da ustvarijo pes vzmetnice, da so praktične, saj so udobno!

Uporabniku prijazna Zasnova: postavljeno platišča design, da bi vaš pes in mačka lahko curl, zabavo, zagotavlja glave in vratu, podpira in spodbuja občutek varnosti brez brez skrbi!

Lahki & Prenosne: ta udobna postelja je lahek in prenosen, za potovanja.To je zelo enostavno za transport in priročen, da ga nosite v avtomobilu; te petfusion dog bed lahko pustite vaše hišne ljubljenčke, da ostanejo udobno med taborjenje in potovanja, ko zunaj.

Pralni Stroj: pralni stroj in sušilni stroj---Strojno pranje perila, nežen cikla.Bobnasti suho, nizko toploto.Ponavadi priporočamo ročno pranje.Easy care za posteljo naredi vaš hišni ljubljenčki so lažje, da udobno in čisto spalna prostora.

Več Barve: na voljo v lepo naravne barve, različne barve, lahko zlahka pokrili z vsako sobo dekor!Živali so naši prijatelji, vzemite ga zdaj pomaga, da se sprostite in podlago svoje krzno otroci.

Paket Vključuje: 1 x Plišastih Jjeza Postelja

Prosimo, da pri sprejemanju odločitev upošteva vašega psa teža in velikost.Prosimo, da velikost up za več prostora, če to je tisto, kar vaš pes raje.

Opomba:

Tam lahko 1-3 mm velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Tam lahko malo barva razlika zaradi zaslon slikovnih pik in svetlobe.

Dropshipping / Trgovina

Dropshipping in trgovini na debelo, so podprte, skrbimo za vaš čas, zato smo poskušali naše najboljše, da svoje nakupovalne izkušnje prijetno, brezhibno in brez težav.Upamo, da vam bo všeč to toliko kot mi in imajo veliko nakupovalno izkušnjo tukaj.

Na debelo, vas prosimo, da nas kontaktirate, da bi dobili najboljše cene.

Naše skladišče ekipo in logistiko bo delajo 24/7, da bi dobili svoje predmete, da jih, prosimo, bodite prepričani smo počeli vse, kar smo lahko, da odpremo svoje parcele za vaše stranke v najkrajšem možnem času.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<