Gospodinjski Kuhinja Vodni Filter Čistilec Neposredno Pitne Hladilnik Ogljikov Filter Vode Zamenjava Za Lg Lt-800p 3 Kos/veliko

Gospodinjski Kuhinja Vodni Filter Čistilec Neposredno Pitne Hladilnik Ogljikov Filter Vode Zamenjava Za Lg Lt-800p 3 Kos/veliko

w702

Novo

Na zalogi

€64.10 €54.49
Količina

Oznake: dyson filter v10, carbon tube, vložek filtra za vodo, smole demineralizacijo filter, filter za vodo, vodni filter 4 palčni, cedilo plastike, sl10, hladilnik vode ogljikov filter, vodo, vrč za filtriranje.

Gospodinjski Kuhinja Vodni Filter Čistilec Neposredno Pitne Hladilnik Ogljikov Filter Vode Zamenjava za LG Lt-800p 3 Kos/veliko

Hladilnik vode filter v primerjavi z LG Modeli, ki uporabljajo LT800P hladilnik, filter vode, to je primerljivo zamenjavo z Tier1 zagotavlja, da pour in služijo le sveže okusa vode in ledu v vaš dom!Za največ šest mesecev po namestitvi, da je mogoče dokončati v nekaj minutah, ta filter, ki zmanjša onesnaževalcev, kot so klor, rje, turbidity in več.Pijte le najčistejša voda v vaš dom z namestitvijo tega hladilnik, filter vode, ki je primerljiva s LG LT800P.

Poskrbite, da voda in led iz domačega hladilnika je kot čistega in svežega okusa, kot je mogoče z zamenjavo svojih vodni filter.

Prosimo, zamenjava filtra v vsakih 6 mesecev ali 200 Galono Zmogljivosti

Značilnosti:

Visoka kakovost, stroškovno učinkovito alternativo za factory original

Enostaven za namestitev in delovanje

Brezplačna dostava za vsa naročila

100% denar nazaj garancije

Brezplačno, brez težav vrne

Močno zmanjšuje klor, okus in vonj

Pomaga zmanjšati onesnaževalcev najdemo v pitni vodi

Naredi vode jasnejša, čistejša in okusu

Tehnični Parametri

Package Diod

3 Kos LT 800P vodni filter

Uporablja Se V Blagovnih Znamk

Kenmore, LG, Tier1

Model

LT 800P

Sedanje velikosti (v)

4 cm (dolžina) x 3 1/4 palca (zunanji premer)

Trenutno velikost (cm)

10.16 x 8.255

MEDIJI

Kokosovo Ogljika

Primarni Filter MEDIJEV

Oglje Blok

Filter Življenja (litrov)

300

Filter Življenja (litrov)

Na 1.135.62

Filter Doba (mesecev)

6 mesecev

Micron Rating (Nominalni)

0.5

Delovni Tlak (psi)

30 - 120

Delovna Temperatura (°F)

33 - 100

Delovna Temperatura (°C)

0.6 - za 37,8

Pretok (gpm)

0.5

Pretok (lpm)

1.89

Certifikati

Filter vložek je bil Preizkušen in Certificiran NSF International proti NSF/ANSI 42 za materiale in strukturno celovitost zahteve

Kako Zamenjati Filter Vode:

1.IZKLOPITE vodo v hladilniku.Oglejte si zgornji polici in odstranite pokrov žarnice s pritiskom na zavihek pod krinko in se umaknili proti sprednji strani.

2.Odstranite staro filter, tako da se počasi obrača levo četrtina pa do odklenjen simbol, ki je poravnana z indikatorjem vrstice v polje za nadzor območja in vleče navzdol.

3.Sprejeti nov filter iz embalaže in odstranite zaščitni pokrov, ki pokriva o-obroči.Line up ušesa tako, da se lahko vstavi v filter glavo.Twist kartuš, ena četrtina pa za pravico, da se zaskoči.Počutili se boste ustavili in simbol ključavnice vedeti bi morali biti obloženi z indikatorjem linije.

4.Obrnite vodo nazaj.Zamenjajte žarnice pokrov in zgornji polici.Lestvica za 1,5 litrov skozi filter (flush približno 3 minut) pred uporabo.Ko je filter bil zamenjan odprite hladilnik vrata, nekaj trenutkov kasneje in preverite rok uporabe območja za morebitno puščanje.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki