Avto Nosilec Avto Magnetne Avto Nosilec za Telefon Za iPhone X 8 7 Samsung S8 S9 Nosilec za Mobilni Telefon, Držalo, Stojalo

Avto Nosilec Avto Magnetne Avto Nosilec za Telefon Za iPhone X 8 7 Samsung S8 S9 Nosilec za Mobilni Telefon, Držalo, Stojalo

w69518

Novo

Na zalogi

€4.10
Količina

Oznake: ph trakovi natančno, oprijem telefon, telefonsko vtičnico, ph-univerzalni, avto nosilec mobil telefon, avto nosilec za telefon, zlata morska deklica obroč, pametni telefon za stojalo, telefon popsocket, telefon žep vtičnico.

Značilnosti:

1.Blagovne znamke Novih in Posodobljenih Telefon/Tablični Obroč Stojalo.

2.Premium Material in Barva Naredi Vaš Telefon Bolj Razkošen Videz.

3.Na Obroč Lahko Vrti v obe Vodoravni Smeri 360-stopinjski Vertikalni Smeri 180 stopinj.

4.Udoben in Varen Oprijem, da se Prepreči Kapljanje Naprave in Nadzorno Napravo, Ko uporabljate Telefon in Fotografiranjem.

5.Za večkratno uporabo Samolepilne : Prah Lahko Se Spere S Čisto Vodo, da Obnovite Močno Adhesiveness.

6.Za skoraj vse pametne telefone in tablet

7.Odlično darilo za punco, prijatelji, sorodniki, sodelavci itd.

8.Barvna izbira: več izbor modelov! (prosimo, da se izbrane slike).

Namestitev in odstranitev:

1.Očistite umazanijo in prah za pametni telefon/tablični na del, ki se prilepijo.

2.Odstranite zaščitno folijo obroča in mimo njega do pametni telefon/tablični računalnik.

3.Pritisnite nežno z roko, da esure stickness.

4.Ko je treba odstraniti obroč,prosimo lupino off od roba prvič, nato odkriti popolnoma.Opis Izdelka :

Opomba: Nakup blaga, ki je manj kot 5 evrov, se bomo odloçili China Post Navadne Majhne Paketni Plus, lahko preverite, da sledenje razmere na Kitajskem, vendar prosimo, bodite prepričani, hitro in varno blago bo poslano na svoje roke.DHL / UPS / Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja In to je približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT Smo tudi podporo China Post, Švedska Post, Swiss Post, hong kong Post zraka parceli.. , itd., običajno 7-30 delovnih dni, da pridejo po vsem svetu, 30-60 dni v oddaljenih državah bi dosegla po vsem svetu

1. Bomo pošlje blago v roku 3 delovnih dni po polni plačilo, je bila potrjena.Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in / ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (Če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

3. Lahko spremljate vaša naročila po različnih poštnih uradni spletni strani,lahko spremljate tudi naslednji URL:

1. Vse izdelke bodo Strogo testirani, pred dobavo, s posebnimi instrumenti ali glavni komisij, da se zagotovi Normalno deluje.

2. Vse izdelke, 1 mesecev garancije, 100% čisto nov in strogo testirani pred shipemt, nas obvestite V roku 3 DNI po prejemu pošiljke, če ste nezadovoljni z izdelki (Realno sliko in druga dokazila, ki morajo biti podane), nato pa bomo ponudili zamenjavo / vračilo če z izdelki ne, kot je opisano.

3. Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporabljajo / drugi strani, boste Edini, ki ponujajo storitev zamenjave po tem, ko smo dobili svojo vrnitev predmeta.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<