Piškotki fish&chips kebab cafe tin prijavite retro kovinsko ploščo slikarstvo klasične železa sliko dekoracijo sten za kavarna

Piškotki fish&chips kebab cafe tin prijavite retro kovinsko ploščo slikarstvo klasične železa sliko dekoracijo sten za kavarna

w68874

Novo

Na zalogi

€4.10
Količina

Oznake: tin sliko plakata, zasebni aparat za dekoracijo, tin znaki, kebab stroji, aparat za tablice, dekor kositrne plošče, ploščo vintag, ne, znamenje rib, kovinski plakat.

Opomba:(Prosimo, preberite pred vrstni red) 1. Izdelek je brezplačna dostava za "China Post Navadne Majhne Paketni Plus" , To ne more biti trackafter parcela levo Kitajskem.Če potrebujete popolno sledenje ,prosimo, izberite "China Post Registriranih Zraka Pošta "in dodajte denar za sledenje. 2.Če vaše potrditve čas se bliža, še vedno ne prejemajo blago, prosimo, obrnite na nas, bomo podaljša dobavni rok prvič. 3. Prosim, ne odprete izpodbija v 60 dneh .Če po 65 dni, ki jih še vedno ne prejemajo blago, se obrnite na nas za solove to .

1.Sprejemamo aiplay tukaj. 2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU.(Razen nekaterih državah in APO/FPO). 2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

1.12 mesecev Garancije.Nakup z zaupanjem! 2.Če ne boste zadovoljni, ko boste rece vaš element,ga vrnite v roku 14 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Če element je v okvari po 3 mesecih,se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Toda vsi ti boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Prosim, da me kontaktirate, preden boste retum to.

1.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve. 2.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete. 3.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 2 delovnih dni.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej. 4.prosimo, da nam priložnost, da slove težave, preden nevtralne ali negativne povratne informacije!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<