3pcs Večkratno uporabo Prigrizek Torba Nepremočljiva Kruh Sendvič Vrečko Vrečka Zadrgo Vrsto Hrane, Shranjevanje Vrečk Za Šolo Kampiranje Dela Potovanja

3pcs Večkratno uporabo Prigrizek Torba Nepremočljiva Kruh Sendvič Vrečko Vrečka Zadrgo Vrsto Hrane, Shranjevanje Vrečk Za Šolo Kampiranje Dela Potovanja

w68211

Novo

Na zalogi

€3.58 €2.66
Količina

Oznake: skladiščenje hrane, , kavo, sendvič, polje kruh, čebelji vosek zaviti, zložljiv za enkratno uporabo živil vrečko, vojaške hrane vrečko, kalčki, veliko povratnih sendvič vrečko, mini vonj dokaz vrečke, hrana korejski.

Opis:

Material:PEVA

Velikost: Majhna: 10.5*18 cm

Medij: 14.*20 cm

Velika velikost: 20.*22 cm

Količina:3 x prigrizek bag(1pcs S velikost + 1pcs M velikost + 1pcs velikost L )

Značilnosti:

1. Komplet 3 kosov , vsak paket, ki vsebuje veliko prigrizek vrečko, srednje prigrizek vrečko in prigrizek vrečko.

2. To prigrizek torba je izdelana iz čvrst in nepremočljiva tkanine z zip zaprtja, da več zraka, ločeno od hrane in ostane sveža.

3. Prigrizek vrečko lahko večkrat očistiti in ponovno uporabiti, kar je koristno za okolje, shrani v denarnico in ohranja hrano svežo.

4. Primerno za otroke, šoli, službi ali potovanje.To lahko imajo sendviči, embalaža, peko doma izdelkov, sadja in druge hrane.

5.to je tako dobro.

Paketu:1 x prigrizek vrečko

Opomba:

Ni primerna za dolgoročno hrambo čips, piškoti in druge hrane.Prosimo, da jih jedo v roku 1 ure, da bi jih sveže.

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki