Pametne Naprave Fix Storitev Wall Art Prijavite Mobilni Telefon Servis Logo Stenske Ure Mobilne Tehnologije Medic Vinil Zapis Stenska Ura

Pametne Naprave Fix Storitev Wall Art Prijavite Mobilni Telefon Servis Logo Stenske Ure Mobilne Tehnologije Medic Vinil Zapis Stenska Ura

w68195

Novo

Na zalogi

€18.91 €13.61
Količina

Oznake: doma smart, geek majica, slika stenske svetilke, medicinske istrument, hs6620d pametno gledati, moderne stenske ure, velika stenska ura postaja, ura stenska, ure stenske doma dekor dnevna soba lesa, post vinilnih.

Vinil Zapis Stenska Ura

Ta vintage stil stenske ure je narejen iz novega in izvirnega vinil glasbeni zapis.Te ustvarjalne ročno umetnost je kot nalašč Božič, Obletnica, Rojstni dan, Valentines ali poročno darilo.Smo lahko tudi po meri je kakršno koli osebno design za vas, če potrebujete meri izdelan načrt ali za večino naročil poizvedbe, prosimo, obrnite na nas.

URA SPECIFICAITON

• Material: Visoko kakovost Vinyl LP, Okolju prijazen in nestrupeno • Velikost: Običajno 12 cm Premera. • Ura Gibanja: Kremen, Neslišno gibanje • Ura Obraz je Nalepka • Načrt je narejen iz nove original vinil zapis, lahko pa še malo prask na površini. •Med izdelavo stenske ure, smo naključno izbrali zapise, zato LP naslov in oznaka je lahko drugačen od tistega, kar je prikazano na sliki.

Baterija za Uro Mehanizem

• Vrsta baterije: Eno 1,5 V Ogljika-cink AA Baterije (Niso vključene) urni mehanizem v skladu z obstoječo opremo fit 1,5 V Ogljika-cinkove baterije Samo,je ne uporabljajte visoko zmogljivimi akumulatorji,polnilne baterije,da bo škoda gibanja.

Več Barv Changable

Za LED različica razsvetljave, stenske ure,vam bo dal 16 Tipke daljinskega upravljalnika če želite prilagoditi barve LED vinil svetlobe.Z daljinskim upravljalnikom, boste imeli različne svetlobe nastavitev, ki vključujejo za vklop ali izklop luči, premor ali predvajanje, dim ali spreminjanje hitrosti luči in tudi ustvariti mavrico barv.Daljinski Krmilnik zahtevajo baterijo CR2025, da funkcijo.Tudi, energetsko učinkovite LED osvetlitev ima dolgotrajno življenjsko dobo več kot 50.000 ur.To je kot nalašč za dekoracijo sten in tudi veliko kot darilo.LED komponente USB pogon.Pls Opomba: Daljinski upravljalnik Baterije CR2025, ki niso vključeni zaradi letalskih prevozov omejitev!

Prosimo, upoštevajte: Za LED različica Razsvetljavo Stenska Ura, 5V DC Adapter, bo poslana glede na vaš naslov za dostavo.

Po Meri Naročilo Sprejeto

Mi lahko ustvarite lastne Vinil Zapis Stenska Ura, ki je primerna glede na vaše potrebe in ga uporabljajo za svojo zbirko in osebno uporabo.Samo sporočite nam, teme in modelov, ki jih želite, nas, da se, ali lahko pošljete sliko vašega Logotipa in blagovne Znamke, vam bomo poslali zasnova je skica.Boste lahko pregledali, komentar in prosite za popravke (če je potrebno), dokler ne boste v celoti zadovoljni s design.

Meri, Da Vzorci

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki