Srčkan Sova Budilka Za Študentske Otrok Posteljo Snooze Funkcijo Ura Mehko Noč Svetlobe Otroci Budilka reloj despertador

Srčkan Sova Budilka Za Študentske Otrok Posteljo Snooze Funkcijo Ura Mehko Noč Svetlobe Otroci Budilka reloj despertador

w680

Novo

Na zalogi

€13.69 €8.76
Količina

Oznake: lepo noč ura, digitalna ura steno garaže, postopno sunrise budilka, ura otroci, umetnost king size postelja, Bluetooth Radio Budilka, vst, opozorilo preprogo, ura tabl, budilka za spalnico.

Bullet Točk:

1、lepe oblike, lepe risanke sova oblike in pisane barve, sheme, so res lepe in lepo za otroke, ki je zelo primerna za vašega otroka.

2、Okolju prijaznega materiala, proizvedene z okolju prijazen material, nestrupen, brez okusa in trpežne, ure obraz je narejen iz material akril z jasno svetlobo.

3、noč, svetloba je zasnovan tako, da omogoča enostavno gledanje noč.Morate le, da ga nežno pritisnite bell, da je noč luč za pet sekund.V temi, se bo nežno svetlobo, da bi jasno pokazal čas in ne bo bolelo oči.

4、klasičnih dveh-ton načrt, glasen in čist, zveni lepo glasbo, lahko zbudi vaš otrok na čas, to je veliko bolje kot za iPhone wakes up.

5、Opozorilo: ne uporabljajte alkalnih baterij, kot so Nanfu, Duracell, in baterij za ponovno polnjenje.Ker te baterije imajo večji izhodni tok, ki bodo vplivale na življenja, gibanja in celo vpliva na natančnost čas potovanja, prosimo, uporabite cenejši 2 AA.Ogljikov baterijsko napajanje.

Parameter:

Ime: otroška budilka

Material: ABS plastika

Slog: risanka

Gibanje tip: pometanje gibanja

Gibanje model: F128

Barva: zelena, modra, roza, siva

Posebne lastnosti: svetilnost, alarm, dekoracijo

Velikost: Cca.14.5*12*15 cm

Napajanje: 2*AA ogljikove baterije (niso vključene)

Primerno mesta: študija, javnih prostorih, pisarnah, spalnice, dnevne sobe

Opombe:

1. Glasbo v ta risanka budilka je nastavljena Kitajska glasba (kjer je oče gre, in leni, da bi dobili največ), ne vplivajo na vaše vsakodnevno uporabo, ki jih zanima Kitajski, starši, ki želijo pomagati otrokom, se naučijo in razumejo, Kitajski, lahko kupite ta Oh!

2.Ne uporabljajte alkalnih baterij, kot so Nanfu, Duracell, in baterij za ponovno polnjenje.Ker te baterije imajo večji izhodni tok, ki bodo vplivale na življenja, gibanja in celo vpliva na natančnost čas potovanja, prosimo, uporabite cenejši ogljikove baterije.

Seznam:

1*otroška budilka (brez baterije)

1* Angleški Priročnik

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki