Retro Motocikli Spredaj Fender Blatnika Zaščitnik iz Nerjavečega Jekla Kolo Pokrov Blato Zavihek Stražar za Honda CG 125 CG125

Retro Motocikli Spredaj Fender Blatnika Zaščitnik iz Nerjavečega Jekla Kolo Pokrov Blato Zavihek Stražar za Honda CG 125 CG125

w6786

Novo

Na zalogi

€15.52 €13.19
Količina

Oznake: cg125 tank, fender jekla, cg125, cafe racer cg125, fender honda, cg honda, 125 cg, 125 cg honda, cg125 fender, cg125 motorno kolo.

Opis: - Za Honda CG125 CG 125 motorno kolo, motorno kolo - Sprednja Fender Blatnika lahko prepreči splash ups in zaščito vaše pnevmatike med uporabo - Lahko vzdrževati vaš motocikel očistite, ko boste vožnjo po mokri cesti - iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, trpežne, Da fender za blato in zaščititi motor motocikla Specifikacija: - Dolžina: 38 cm - Široko:9.5 cm - Material: Nerjaveče Jeklo Paket Vključuje: 1 Kos Spredaj Fender

1.Trenutno Sprejemamo Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi,Bančno Nakazilo, in Paypal Plačilo.Več Možnosti Plačila bodo na Voljo na www.apok.si v Prihodnosti. 2.Cenimo takojšnje plačilo in se veselimo vašega podjetja v prihodnosti.Naročila neplačane bo colosed v 20 dneh. 3.Če morate plačati s paypal,pls stik z nami ,hvala.

1.Kot običajno,bomo poslali v roku 1-3 dni po plačilu preveriti.Izdelki so poslane iz Kitajske uporabo Zraka, pošta, doseže večina držav v 15 do 30 delovnih dni Dobavni rok je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 30 delovnih dneh.Saj je ne nadzira nas, ampak shipping company. 2.Pls upoštevajte, da Uvoznih dajatev,davkov in polnilnike kupca odgovornost.mi ne bo odgovoren za to.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu. 3.Spodaj je nekaj pošiljko načine, ki so za vašo referenco:

1.Pls, da nas kontaktirate za pomoč najprej pred openning spora ali izstopu nas slabo povratne informacije .smo appriciate, da negativni komunikaciji.

2.Pls nas kontaktirajte v roku 7 dni po prejemu pošiljke, če imate kakršne koli težave.Ponudili vam bomo celotno vračilo ali zamenjavo, če smo poslani napačni količini, nepravilni element ali okvarjen element.in pls nam ponujajo jasne slike ali vedio, da potrdite problem,ali bo težko za nas, da vam pomaga

3.Prosimo, prepričajte se, da je originalna embalaža za vračanje.Kupec mora plačati, ladijski promet pristojbina za vrnitev v vsaki situaciji razen naših napak.

Mi ne bo odgovoren za kupca, morebitne odškodnine in izgube, ki presegajo zneska naročila, da kupec dejansko plačal nas.

1.Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje pri nas.Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije, in bomo naredili enako za vas.

2.Če niste zadovoljni z nakupom, na kakršenkoli način, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, da skrbi in frustracije, boste morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

3.Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<