5/10/15/20/25/30 M Električna Naprava za rezanje Navojev Kablu Žice Puller Vodi Omrežja Električne Žice Vdevala Gradnje Ročno Orodje

5/10/15/20/25/30 M Električna Naprava za rezanje Navojev Kablu Žice Puller Vodi Omrežja Električne Žice Vdevala Gradnje Ročno Orodje

w67680

Novo

Na zalogi

€4.55 €2.95
Količina

Oznake: vlečenje žice, electrican orodje, Kabel Puller, električna orodja, desoldering orodja za elektroniko, puller žice, apno orodje, kabel guid, kabel vleče 3 mm, torba za orodje.

Električna Žica Kabelsko Napeljavo Naprava Teče Puller Vodi z 2pcs Jekleno Vrv Priključek Opis: Značilnosti:

Električna Žica Kabelsko Napeljavo Naprava je odlično orodje za pomoč pri vlečenja kablov skozi zasedenih vod in plošča škatle.

Široka Uporaba: za Večkratno uporabo, odlično elastičnost, vsestranski Žice Puller se uporablja za telekomunikacije, električne žice, stene, tla, vodnike in druge napeljave namestitev.Ribe Kabel je odlično orodje, ki vam pomagajo pri vlečenja kablov skozi zasedenih vod in plošča škatle.

Odlična Fleksibilnost in Togost: za Razliko od steklenih vlaken žice, ta Električar rezanje Navojev Orodje, ki ne bo prekinil, če ste bend preveč, za razliko od drugih jekla ribe trakom, da ne bo curl veliko.Naš Električar Žice Kabel za rezanje Navojev Naprava ima močan oprijem, dobra prilagodljivost, Anti-aging in visoko temperaturo.

360-stopinjski na Voljo Glavo Kolo : Vodja kolo na koncu jeklene žice je 360-stopinjski na voljo, kar je precej enostavno, da čez po ovinkih.In edinstven način povezave omogoča trajno in udobno življenje.

Specifikacija:

Linija premer: 4 mm

Bojno glavo: 8 mm

Valjčno glavo premer: 10 mm

Material: 70# jekla

Dolžina: 5M/10M/15M/20M

Paket Vključuje: 1 x Elektrikar Žice Kabel Naprave za rezanje Navojev

2 x Jekleno Vrv Priključek

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<