Litega Železa Hobotnica Tipko Obrti Steni Kljuke Za Oblačila Obešalnik Hobotnica Kljuka Antique Dekorativni Kavelj S 6 Popek Oblikovane Kljuke

Litega Železa Hobotnica Tipko Obrti Steni Kljuke Za Oblačila Obešalnik Hobotnica Kljuka Antique Dekorativni Kavelj S 6 Popek Oblikovane Kljuke

w67091

Novo

Na zalogi

€17.19 €12.38
Količina

Oznake: imetnik tipko steno, popek legging, femboy slika, živali obliko obešalnik, pan obešalnik, litega železa pot, vrata stenski obešalniki, ključi imetnika steno doma holz, litega železa obešalnik, krava steno.

Bullet Točk:

1、VISOKE KAKOVOSTI, TRDA, TEŽKA IZDELEK - kovinski ključ kljuke so izdelane iz litega železa, in so obdelana s posebnim premazom, ki daje predmet letnik ali kmečko Hobotnica videz, medtem ko ščitijo element iz rje in obrabe.Boste videli in občutek kakovosti ključnih steno imetnik takoj, ko odprete paket.Ta trdna Litega Železa Tipko Rack bo služil vaši družini že več generacij.

2、RETRO NOSTALGIČNO - Večina litega železa kosi so ročno izdelane, in slog, ki je zelo težka in zelo grobo.Edinstven nostalgično vzdušje iz litega železa obrti je glavni izdelek veliko velikih imen v Evropi in Ameriki.

3、LETNIK, EDINSTVEN DIZAJN - Naše železa tipko obešalniki lahko odličen dodatek za vaš dom dekor.To preprosto pritegne pozornost vse one, ki to vidi.Naše edinstvene ključne obešalniki imajo klasičen dotik z njimi.So zelo privlačne in da svojo entryway, hodnik ali vrata videz zelo šarmanten.To je način, kako wow svoje goste in sebe.

4、PREPROST ZA namestitev, PREPROST ZA UPORABO - V stenske tipko obešalnik je lahko pritrjena na steno ali na vhodna vrata z vključenim vijakov in sider.Le našli pravo mesto, ukrep, raven...in ga privijte v vaši steni.Šest kovinski kavlji so trdni, vendar slim dovolj za večino ključnih verige.

5、TRGOVINA Z ZAUPANJEM.VAŠE ZADOVOLJSTVO JE ZAGOTOVLJENO, ALI SVOJ DENAR NAZAJ - Naše prijazne storitve za stranke, skupaj z Vaše zadovoljstvo je naš #1 prednostna naloga.

Opis:

Ime: Hobotnica kavelj

Barva: črna zbadanje zlato, imitacija rje

Material: lito železo

Postopek: redni pesek litje

Velikost: o 25.5*16.5*2.5 cm/10.04*6.5*0.98 v

Uporablja slog: Evropski, podeželja, Ameriški, razvoja, sodobni Kitajski

Značilnosti:

-6 popek-oblikovane kljuke

- Enostavno visi tipke, jakne, kape, trakovi itd.

- Vključuje montažo sestavnih delov, dva vijaka

- Večina litega železa kosi so ročno izdelane, in slog, ki je zelo težka in zelo grobo.Edinstven nostalgično vzdušje

iz litega železa obrti je glavni izdelek veliko velikih imen v Evropi in Ameriki.

Seznam:

1*Hobotnica kavelj

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<