Doma Dekorativni Mozaik Design, Bela Barva Velikih 3-5 Metrov Prtom Sodobne Jacquardske Pika Kritje Za Mizico

Doma Dekorativni Mozaik Design, Bela Barva Velikih 3-5 Metrov Prtom Sodobne Jacquardske Pika Kritje Za Mizico

w67073

Novo

Na zalogi

€43.91 €19.32
Količina

Oznake: črne čipke prt, prt, krog velikonočni prt, krpo pvc tabela, prt nepremočljiva, dinozaver napkin, za namizni prt, usnje placemat, rdečo moderno klubsko mizico, Zaliv Okno.

Bilo je praznično družinski praznik za praznike, upscale večerjo s svojo foodie prijatelji, ali pa samo v nedeljo zjutraj malico, vaš tablescape, mora biti vedno center doma.Da je v redu fundacija s tem mora imeti prt, čisto fazi, ki je pripravljen biti oškropijo z vsem svojim dekoraterstvo idej.

Velika Bela Barva Tabele Pokrov

Poudarja ta izdelek: -Krepko in ustvarjalno prvotni načrt -Droben eleganten čipke meji z elegantno sodobnost -Obleko in zaščito vašega tabela/postelji kabinet/klavir/TV stojalo, tudi drugo pohištvo -Popolnoma se usklajuje z drugimi elementi v vaš dom Specifikacija: -Glavni material: 100% poliester, super trajne. -Na voljo velikosti: multi -Enostavno za nego: Ročno/machie stroj, zadnjica likanje O velikosti: zaradi roko ukrep, prosimo, odpusti nam za 1-3cm napaka(+ali-), še posebej izdelke z šivanje čipke na meji O color: zaradi svetlobo in zaslon razlika, dejansko element, barvo se lahko nekoliko razlikuje od slike

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<