Nova Božič pet pes povodec vrv vrvici pasu več barve vzorec bela antler rdeče snežaka, modro kapo pes ovratnik pes pas

Nova Božič pet pes povodec vrv vrvici pasu več barve vzorec bela antler rdeče snežaka, modro kapo pes ovratnik pes pas

w66489

Novo

Na zalogi

€4.10
Količina

Oznake: pes har, pes široko vrv vrvici, modri božiček, pes povodec, ovratnik pes, pes povodec za srednje pse, antler jelen, povodec, povodec bela, black dog pas.

Nova Božič pet pes povodec vrv vrvici pasu več barve vzorec bela antler rdeče snežaka, modro kapo pes ovratnik pes pas Description:

Material:najlon

Barve: Modra, bela, rdeča, zelena, mint zelena

Velikost: 2.5 * 120 cm

nova in visoke kakovosti.

Ovratnik se lahko enostavno in priročno za nošenje in odstranite s sponko.

Varnosti hitro sprostitev sponke za pas, da preprečite nehoteno sprošča.

S tem nastavite,lahko priročno za nadzor vašega ljubljenčka.

Paket vključuje:

1 pc Harnes

Dostavo 1. Izdelki bodo poslani v roku 5 dni enkrat kupca plačilo je preverjeno, da ga www.apok.si. 2. Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave. 3. Mi smo odgovorni za Kitajska carinska problem in kupec bi moral biti odgovoren za namembni carinski problem.Podjetje po meri dolžnost kupca odgovornost.Ne bomo sprejeti nobenih spora o po meri problem.Vendar smo lahko razglasi, da vsak paket za naše stranke glede na svoje zahteve,torej, ko oddate naročilo v naši spletni trgovini,prosim, pustite sporočilo, da nam poveste, kako se prijaviti za vas,drugače bomo ne glede na naše izkušnje.Če naredi nekaj dolžnost,morate izvesti to.Prosimo, bodite pozorni na to! 4. Smo LE ladja na naslov, ki ga www.apok.si in kupcem .Prosimo, da poskrbite, vaš naslov, poštno številko in telefonsko številko, ki je pravilno in veljavno. 5. Običajno parceli morajo prispeti pravočasno, vendar včasih dodatnih dni so potrebne, če prevoznik je vplivala zaradi veliko parcele.Prosimo, da pravočasno, da nas kontaktirate za dodatna pomoč, če ne boste dobili v EST čas.

1. Izdelan iz visoko kakovostnega materiala, je mehko, v rokah in udobno nositi. 2. Z lepe obrti, lahko vidite visoke kakovosti iz vsake podrobnosti.To je trajne in odporne na obrabo, ki je enostaven za vzdrževanje. 3. Je odporen na veter in lahko vodijo psa toplo, ki je zelo primeren za jesen in zimo. 4. Obstaja dovolj velikosti za izbiro, in je primerna za manjše in srednje velikih psov.Paket Vključuje: 1 x hišne pulover

Opombe: realni barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki