Arhitekt Obsega Vladar Infrardečih Žarkov Risanje Trikotnika Obsega Orodje Za Načrt Pripravi Šola Pisarniški Material

Arhitekt Obsega Vladar Infrardečih Žarkov Risanje Trikotnika Obsega Orodje Za Načrt Pripravi Šola Pisarniški Material

w66000

Novo

Na zalogi

€4.28 €3.17
Količina

Oznake: kompas pripravi, vladar lestvici, kompas pero, arhitekt tabela, arhitekt lestvici, arhitekt orodje, matematika orodje, kompas šola, arhitekt vladar, obseg trikotnika.

Bullet Točk:

1、Široko Uporabo: 12

2、velik Vpliv Aluminija: trikotnik vladar je zasnovan z 3 straneh in 6 različnih lestvic, ki so izdelane iz visoko vpliv aluminija, trajno.

3、Visoke Kakovosti: arhitekturne obsega vladar funkcije infrardečih žarkov jedkano lestvice, ki bodo nikoli ne zbledi.Arhitekt je vladar prihaja s trajno infrardečih žarkov cut imperial tiska za natančnost.Nikoli ne bo obrišite.

4、Barvno Kodirane Obsega: arhitekturni obsega vladar je barvno kodirane trikotna skala s strokovni naziv in natančnost za enostavno in hitro izbiro želene ravni.

5、Meritev Meritve: arhitekturne obsega vladar je 10, 20, 30, 40, 50, 60 standardne meritve.

Značilnosti:

Trikotni lestvica je namenjena zagotavljanju arhitekti, inženirji, umetniki, oblikovalci, študenti, učitelji s pravimi orodji za različne projekte.

Vsak design zasluži, kakovost in natančnost, da je trikotnik arhitekt obsega lahko zagotovi.Lahek in trajen občutek, ki omogoča enostavno uporabo za vsak projekt.Ta vladar je izdelan iz kakovostnega anodiziranega aluminija za trajnost.

Seznam Vsebine:

1*Lestvica

1*PVC Okno

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<