200pcs/veliko 11x11+2 cm prozorno Plastično Vrečko, ki Zapira Celofan Poli Vrečke samolepilno Tesnilo Opp Vrečke, Nakit, Darilni Embalaži Bag

200pcs/veliko 11x11+2 cm prozorno Plastično Vrečko, ki Zapira Celofan Poli Vrečke samolepilno Tesnilo Opp Vrečke, Nakit, Darilni Embalaži Bag

w65961

Novo

Na zalogi

€6.87 €6.05
Količina

Oznake: habotai, cev za tig, risanka dežni plašč, polnilnik hitachi, otroška igrača udobje, dock hdd, 11x11 kocka, primeru ssd, de ličila, 4 hdd ohišje.

200pcs prozorno Plastično Vrečko 11x11+2 cm Zapira Celofan/BOPP/Poli Torbe Majhne Opp Vrečko samolepilno Tesnilo Embalaža Vrečko

Vaše zadovoljstvo je naš opravljanje

Predvidevamo, za ta seznam

Opis Izdelka

Količina 200Pcs /veliko

Postavka Št.

Plastični OPP Vrečko 004

Postavka Materialov

Plastični

Glavna Barva

Jasno

Element Ca Velikost

11x13c m

Postavka Obliko

Oblika: Pravokotnik

Merjenje Konverzij

1mm=0.0393 palec 1 inch=25.4 mm

Postavka Useage Fit Nakit Kroglice Čare Matice Kozmetika Sadje Butik Darilni Embalaži Zaslon

Trudimo se, da narediti najboljše,ampak zato, Ker je drugačen od distinguishability računalnika ,tako da bo pokazal malo drugačen,hvala vam za vaše razumevanje!

O Po Meri

1.Za organza vrečke in žametno vrečko darilo,katere Koli velikosti, lahko po meri za vas .Če želite natisniti LOGOTIP , je minimalna količina, ki je 5000-10000pcs.Lahko nam pošljete vaš LOGOTIP ,In vam bomo naše najboljše cene, glede na vaš LOGOTIP barve.Toda, Če vaša količina, ki je manjša od 5000pcs ,cena bo dražji.

2.Za plastično vrečko , min količina za 9*15 cm je 50000pcs , za večje velikosti je 10000pcs.

3.Za papirnato vrečko ,v min količina za tiskanje logotipa je 2000pcs po naši zalogi velikosti .

4.Za nakit embalažo, kartice, min količina je 5000pcs ,to je za uhan kartico,ogrlica kartico,nakit sklopov kartico,zapestnico kartico in pribor za lase kartico , za ceno , ki min količina je 10000pcs za po meri logo.

Pakiranje Podrobnosti

Vsako naročilo je poslala uporabo Mehurček ovojnico ali multil ayer karton .Ščiti elemente iz škodljivo v tranzitu.

Nakupovalni Proces

O Ladijski

1.Za ruski kupec ,prosim, pustite nam vaše pravo ime (Ime in priimek)in natančen naslov ali poštni urad ne more dostaviti paket .

2.Večina naših paketi so poslani po POŠTI ZRAKA POŠTO v roku 3 delovnih dan, ko prejmemo vaše plačilo.

3.V običajno bomo poslali paket z E-pošta v ZDA,to bo trajalo približno 7-20days za prihodu.

4.Kitajska Post Letalom Pošiljke običajno vzame v 15-45 delovnih dni, da pridejo.Točno dostave dni se razlikuje po različnih državah.Včasih traja malo dlje , Zaradi Lokalnih odpošiljanje ali drugih razlogov .Morda gre za več kot 20 dni ,hvala vam za vaše razumevanje.

5.Včasih bomo poslali blaga, FEDEX, DHL ALI brezplačno, za nekatere države, če bi je več 100usd.(Če je parcela je velika prostornina ,tega ne moremo storiti )

6. OPOMBA: Kupec bo odgovoren za davke,carine in druge dajatve, med dostava!Vsi predmeti morajo biti dobavljeni www.apok.si preverili naslov, prosimo, skrbno preverite, preden jih postavimo v vrstnem redu ,hvala vam !

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala! :) Če niste zadovoljni z izdelkom in storitvijo,prosimo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negotive in in neutralfeedback.Bomo poskušali naše najboljše, da prepričajo.Hvala! :)

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<