Visoka Kakovost Skrivnost Knjiga Skrite Varnostni Sef Denar Jewlery Varno Zaklepanje tipk Kovinski Simulacije Klasično Knjigo, Slog 222*152*45mm

Visoka Kakovost Skrivnost Knjiga Skrite Varnostni Sef Denar Jewlery Varno Zaklepanje tipk Kovinski Simulacije Klasično Knjigo, Slog 222*152*45mm

w65638

Novo

Na zalogi

€15.18 €13.65
Količina

Oznake: skrivnost sef, skrivnost compart, knjige, škatle za shranjevanje, knjiga polje varno, mini varno denarnico, polje varno, varno zaklepanje tipk, varno robo, iron maiden majica, za denar varno.

Visoka Kakovost Skrivnost Knjiga Skrite Varnostni Sef Realno Knjigo Varno Zaklepanje tipk Kovinski Simulacije Klasično Knjigo, Slog 222*152*45mm

Knjiga sef je veliko cenovno varen, ki se z lahkoto prilega v katerokoli knjigo primeru ali knjižno zbirko, obdržati svoj denar, potni list, nakit, bo ali karkoli, kar se vam zdi pomembno, ali dragocene pod zaklepanje.

Zunanji pokrov ima realne podatke in papirja občutek, tako kot pravi knjiga, notranji sef je izdelana iz nerjavečega jekla, težka in trajne.

Zaklepanje tipk zagotavlja dvojno zaščito za vaše stvari.Poleg tega je 3 klasičnih stilov za izbiro.Les Miserables/Ponosa in Poseganja/Alice v Čudežni deželi.

Modno oblikovanje in visoko kakovost

Notranji kovinski okvir je izdelan iz super močno jekleno ploščo in ključavnico s ključem

Zunanji pokrov ima realne podatke in papirja občutek, tako kot pravi knjiga

Klasična Fikcija oblikovanje Knjige preprosto skriti na polico

Tipka za dvojno varnost

3 Slogi: Les Miserables, Ponos in Predsodki, Alice v Wonderlan

Material: Nerjaveče Jeklo

Zunanja dimenzija: Pribl. 222*152*45 mm

V notranjosti dimenzije:: 165*100*38 mm

Teža: 700 g

1X Knjiga, Sef (Pustite nam sporočilo za slog, ki vam je ljubše)

2X Ključ

DOSTAVA

1.Mi bomo poslali postavke v 2 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

2.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah in drugih dejavnikov .

3.Uporabljamo vaše www.apok.si naslov kot naslov za dostavo, vas prosimo, potrdite, naslov, preden boste plačali.PLAČILO

*Sprejemamo www.apok.si Depozitni plačilo, vključno z Visa Kreditno kartico visa , MasterCard Kreditno Kartico , Western Union in druge možnosti plačila .Lahko se odločite, da bo ustrezala vaše plačilo..

*Plačilo mora biti dostavljen v 1 dni po tem, ko dajejo naročila.STORITEV

30 Dni Denar Nazaj Garancije:

1. Če niste zadovoljni z postavke kupili od nas, vas prosimo, da nas obvesti (po elektronski pošti, preko www.apok.si sporočilo) v 30 dneh od prejema blaga .Mi vas bo vodil, da se vrne in vračilo izdelka.Prosimo, upoštevajte, da postages/custom pristojbine (če sploh) spended v takem vrstnem redu so na kupčeve stroške.

2.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni pakiranje z vsemi sestavnimi deli in pribor, ki so vključeni in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje in razlog za vrnitev.

3.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je(so), ki so poškodovane med prevozom.

4.Morda ne bomo sprejeli vaše vrne, ne da bi obvestil nas vnaprej.

5.Carinske takse, ravnanje z baterijo, poštnina in zavarovanja, ki se ne povrne.

Dobavitelj Garancijo:

*Nudimo eno leto garancije proizvodnji omejene garancije za pokvarjene izdelke( razen poškodovanih predmetov iz napačne uporabe , zlorabe , zanemarjanja ali nesreče po prejemu ) POVRATNE informacije

1. Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Vljudno zahtevo za vas prosim, ne pusti negativne povratne informacije, ali odprite vsakem primeru, preden se obrnete na nas, če tega še niste prejeli paket za nekaj časa, ali niste zadovoljni z našimi predmet, ko ga prejmete.Bomo poskušali naše najboljše, da zagotavljajo najboljšo rešitev .

3. Pričakujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo strank.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki