Pastorala Veter Slame Zložljiva Cvetlični Lonček Za Shranjevanje Košarico Dnevna Soba Vrtnarjenje Dekoracijo Prenosni Rastlin Rattan Cvet Košarico

Pastorala Veter Slame Zložljiva Cvetlični Lonček Za Shranjevanje Košarico Dnevna Soba Vrtnarjenje Dekoracijo Prenosni Rastlin Rattan Cvet Košarico

w64765

Novo

Na zalogi

€8.99 €5.84
Količina

Oznake: pralnica košarico izgara, košare za shranjevanje, dnevna soba okrasite, kotu pletene košare, dekor cvetlični lonček, ika shranjevanje, v košarico ratana, V košarico protja, notranja polica rastlin, cvetje neveste.

Značilnosti: *1. Narejen je iz naravnih materialov, z roko, ki je okolju prijazno, nestrupen in brez vonja. *2.Uporabiti ga je mogoče kot shranjevanje v košarico, da imajo odeje, oblačila, knjige, torbe, itd.To je dober dom dekoracijo. *3. Uporablja se lahko tudi kot vaza za vaše najljubše umetne rastline ali posajenih rastlin. *4. To je povsem ročno tkane izdelke, zato morda obstajajo dodatne sklepe in rahlo kromatične aberacije, ki so normalni.Specifikacija: Barva: naravna barva Materialov: tropskih morskih alg Dimenzije: glejte podrobno risanje Teža: 170 g / 190 g / 290 g Seznamov: 1 * slame košarico Opombe: 1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe. 2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

Trgovci na debelo in trgovci na drobno so dobrodošle.

Na debelo,vam bomo ponudili popust ali brezplačna dostava metodo, ki traja le kratek čas, da pridejo.

Če ste trgovec in želim, da svoj posel, mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo nobenih informacij o nas, če bi radi.

Kaj naj naredim, če nisem dobila predmet?

Najprej obrnite na nas, bomo spremljali svoj predmet.Če parcela je bil izgubljen zaradi neznanega razloga, bomo pomislite, da celotno vračilo ali poslati to za vas.Smo pošten prodajalec, tako da ne skrbite.

Če izdelki so težave, kako to storiti?

Prosim stik z nami v času bomo rešiti.Ne pusti vse slabo pregled prvič, da ne more rešiti vsak problem.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<