Brezplačna Dostava za 4 Plast Organske Konoplje Bombaž, ki se Vstavi za otroka Krpo Plenic nappy, 55% konoplja, 45% orgac 5pcs/veliko

Brezplačna Dostava za 4 Plast Organske Konoplje Bombaž, ki se Vstavi za otroka Krpo Plenic nappy, 55% konoplja, 45% orgac 5pcs/veliko

w64174

Novo

Na zalogi

€12.32
Količina

Oznake: plenic konoplje, vstavite, tkanine, teflon, baby krpo plenic, plenic konoplje, bombažnih plenic vstavite, ab tkanine, krpo plenic novorojenčka, alva plenic, alva baby krpo plenic, krpo plenic linijske.

weclome za moje trgovine !

Brezplačna Dostava za 4 Plast Organske Konoplje Bombaž, ki se Vstavi za otroka Krpo Plenic nappy, 55% konoplja, 45% orgac 5pcs/veliko

Opis:

1 vstavite to vrsto plenic je primerna za vse bombaža in papirja plenice.Več popolna vloga učinke bo na voljo s tekmo uporabe okoljskih zaščitna, stroj in neprepustnih plenice.

2 Velikosti :36*14 cm.S 4 plasti predenje in obrobljanje s 55%konoplja, 45%bombaž materiala in s 100% zdravljenje z Nano-tehnologije, vse te plenice je mogoče oprati in se uporablja za večkrat.

3 Hitro absorbira velike količine vode in Super mehka in udobna tkanina materiala, ki je zelo pomemben za nego vaše mladičev, ki zadnjico.

4 Enostaven za nošenje, enostavno vzeti in enostaven za pranje.

5 Opomba: absorpcijski sloj ne bo dovoljeno, da bi dosegli sečil, nasičenost ravni; negovalno osebje mora spremeniti plenic pred absorpcijo plast doseže sečil, nasičenost ravni.

Plačilo:

1: Smo accepte Alipay na www.apok.si.

2: plačate lahko z Visa, Mastercard, Western Union, Qiwi , Paypal in Bančno Nakazilo

3: Vsa plačila, ki so sprejeti preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

4: Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po mestu naročila.

Dostavo:

1: Woldwide Dostava.(Razen nekaterih državah in APO/FPO naslov)

2: nalogi, obdelani pravočasno plačilo po preverjanju.

3: Smo samo ladjo potrdila, da naslov, vaš naslova naročila, se Mora Ujemati vaš prejemnika naslov.

4: Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5: Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Napovedi:

1: 12 mesecev Garancije Proizvajalca.Nakup z zaupanjem!Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2: Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v 30 dneh za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

3: Okvarjenih elementov je TREBA poročati in se vrnil k nam v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

4: povratni prevoz strošek, ki ga plača Kupec.

O Nas :

Gogreen, PujiangHailan Oblačila Co., Ltd., ustanovljena leta 1995 in leta 1996 vzpostaviti thebranch-podjetje inChina,Weare big baby plenice proizvajalci andWe specializirano babyreusable krpo plenice v Chinafor več kot 10 let.Delamo veliko različnih vrst otroške plenice.

Minky Plenice / Soild Barvne Plenice / Risanka Natisnjeni ModernDiapers / Bambus, oglje Vložki / Bambusa Vstavi / Konoplje conton Vstavi / Mikrovlaken Vstavi /

Imamo svoje tovarne in so exportedplentiful baby krpo plenice .vaš izpolnjujejo je naše večno persuit!!!

Povratne informacije :

1: Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.

2: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

3: Prosimo, kontaktirajte nas, če niste zadovoljni s točko, potem ko ga prejeli, vam Bomo zadovoljivo rešitev, preden zapustijo Nevtralne ali Negativne Povratne informacije.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<