Ženske, nakit prstanec Obroč Boemski Stil Obroč iz Vintage Prst Vse-match žogo Lepe prstane estetske 14PCS

Ženske, nakit prstanec Obroč Boemski Stil Obroč iz Vintage Prst Vse-match žogo Lepe prstane estetske 14PCS

w63401

Novo

Na zalogi

€5.62 €0.62
Količina

Oznake: PRST PRSTAN, estetski plakat steno, grung obroč, estetski srebrni nakit, suteyi vintage prstan, angel estetske letnik, obroč vintag, estetski stil nakit, estetski uhani set, vintage začetnih obroč.

Prstanec Obroč Boemski Stil Obroč iz Vintage Prst Prstan iz 14PCS

Opis izdelka: Set vključuje -14 krmilni členek obroči, Velik Va lue zaradi denarja.Več jih zložite na kup možnosti, da si edinstven, vsak dan.

Več Velikostih - ring set set je na voljo v različnih velikostih, od rednih velikosti.Izberete lahko velikost, ki ustreza vam najboljše in jih nosite samostojno ali jih stack, kot večkrat kot ti je všeč za svoj DIY zabavno.Prosimo, da v velikosti fotografije za podrobne meritve pred naročilom.

Vintage in češki oblika izraža vašo osebnost bolje in poudarja svojo lepoto.Odličen design je krasen in edinstven.Vsi bodo opazili boste bolj ko jo nosite.

Material, ki je Narejen iz visokokakovostnega legiranega, lead-free in ne vsebuje niklja, neškodljiva za vaše telo.Dolgotrajno barvo in dolgotrajno uporabo.Visoko polirani površini, ni treba skrbeti za praskanje prsti.Prstani, izdelani iz zlitine in okrasnih.Lahki, zelo udoben in enostaven za rabo.Primerna za ženske in dekleta.

ODLIČNO DARILO - Teh zlaganje obroč določa pridejo pakirani v lepo vrečko in se lahko uporablja kot odlično darilo za sebe, prijatelja ali mamo na Božič, Valentinovo, materinski Dan, rojstni dnevi, obletnice, prelivanje, praznikih in drugih posebnih priložnostih, da jim pokazati, kako jih imate radi.

Toplo Nasveti: Prosimo, dovolite rahlo velikost razlika zaradi ročno element, dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje, ker fotografije.Ring set je različnih velikosti in ustreza vsem prstov, prosimo, da vedo, velikost prst pred nakupom, ali pa se nanašajo na velikost fotografije prstanov, da bi se izognili nakupu obroč napačna velikost.

Kako meriti vaš prstan velikost?Prosimo, da upoštevate naslednje korake: Ovijte kos vrvice ali papirja okoli prsta.Uporabite svinčnik ali označevalec, da jih označite, kjer niz, ki ustreza okoli prsta.Postaviti niz, ravno in merilo je dolžina v mm ali Cm ravnilo, rezultat je obod s prstom.Izberete obseg od velikosti grafikonu, ki je najbližje tvoje.Prstan Velikost Grafikona: NAS Velikosti 5--49 mm v obod NAS Velikosti 6--52mm v obod NAS Velikosti 7--54,5 mm v obod NAS Velikosti 8--57mm v obod NAS Velikosti 9--59.5 mm obod NAS Velikosti 10--62mm v obod

ItsStarred Členek Obroči Nasveti Za Nego:

Prosimo, da se prepreči stik z kisline in baze, jedke snovi.

Prosimo, da se prepreči parfum, Losjon za telo, hairspray ali katere koli druge kemikalije.

Prosimo, da se prepreči, ki jo nosi, ko potenje veliko, tuš ali spanja, itd.

Obrišite jih očistite z zelo mehko krpo ali srebra, poliranje krpo.

Trgovina s prstom obroči posebej v zaprti škatli ali vrečko, da se prepreči oksidacija.

Izdelek vsebina: 14 x Obroči

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki