2 kompleta LED Balon Svetlobna Rose Šopek DIY Najboljših Darila za Valentinovo, Božič Stranka Poročno Dekoracijo Romantično Globusi

2 kompleta LED Balon Svetlobna Rose Šopek DIY Najboljših Darila za Valentinovo, Božič Stranka Poročno Dekoracijo Romantično Globusi

w63160

Novo

Na zalogi

€11.99 €5.88
Količina

Oznake: san valentin dan, balon, 2 srcu, šopek led, balon led, ballon stick, globus mi, šopek svetlobna, loka balon rose, sveže vrtnice iz lateksa.

Značilnosti:

*1. KLJUČNE ZNAČILNOSTI: Presenečenj Za Ljubljene: Če se želite pripraviti presenečenje za vaš ljubimec, ali prijatelj, to je najboljša možnost za vas.

*2. Dolgoročno Ohranjanje: Naše bionic cvetje, trajajo dlje kot cvetje, ki se hitro!Baloni so izdelani z visoko kakovostjo helij balon moč latex in strogo preizkušeni tako, da zagotovite, da imate najboljše izkušnje.

*3. Odličen Dekorativni Predmeti: Naše žareče rose baloni lahko uporablja tudi kot dekoracije za poroke, zabave in praznike, zaradi česar vse vaše posebne dni še bolj nepozabno.

*4. Vroče Nasvet: Ta izdelek je inovativen DIY izdelka.Prosimo, da se pomaknete navzdol, da se prikaže seznam paketov vsebine.

Specifikacije:

Ime: led luči balon v dar

Material: lateks, umetne rože LED luči

Barva: prozoren

Baterije: 2x AA Baterije(niso vključene)

Tema: festival, stranka dobave

Gram teža: približno 250 g

Napihljivi Premer: Približno 33-36 cm

Package vključno:

Kot na sliki

Obvestilo:

1.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

2. Prosim, odpusti 0.5 cm-3 cm, merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<