399g Naravni Koralni Akvarij Dekor Fish Tank Dekoracijo Akvarij Krajinsko Okraski Doma Dekoracijo

399g Naravni Koralni Akvarij Dekor Fish Tank Dekoracijo Akvarij Krajinsko Okraski Doma Dekoracijo

w63016

Novo

Na zalogi

€32.05
Količina

Oznake: mini dekoracijo akvarij, akvarij dekoracijo, nano akvarij, akvarij koralni greben, akvarij kip odlikovanja, groot akvarij dekoracijo, menih dekoracijo akvarij, lego koralni, koralni akvarij, akvarij.

1.Dobrodošli, da kupite naše izdelke, ko ste prejeli blago zadovoljivo prosim, pustite dobro oceno, da nas, če ne boste zadovoljni, nam, mi bo glede na stanje izdelka, popolno ali delno nadomestilo

2.Vse izdelke v naši trgovini so strel v naravno svetlobo.Poskrbite, da izdelek, ki je intuitiven in res.

3. Če želite prilagoditi izdelek, vas prosimo, da nas kontaktirate in nam s proizvodom slike za izdelavo vaše zahteve in specifikacije.Bomo poskušali naše najboljše, da ustrezajo vašim zahtevam.

4.Če želite debelo veliko število proizvodov ali prilagodite veliko število izdelkov, vas prosimo, da nas kontaktirate in se dogovorite za ceno.Ponujamo vam kvalitetno in poceni izdelkov, da ustrezajo vašim zahtevam.ho Koristi od Yoni Jajca?Yoni Jajca masaža pomaga te ženske naučiti zaupati svoje partnerje in jih pooblašča, da ponovno pridobiti nadzor nad svojimi spolnosti.Onkraj, ki so preživele spolno travmo, lahko koristi to.Vse ženske, ne glede na spolno zgodovino, koristi za spravljanje v stik s svojimi vzburjenja in učenje za zaupanje svojih partnerjev.Moške koristi za spoznavanje svojih partnerjev, organov in spolni odziv.Moški, ki so tudi koristi za učenje na dotik ženske, ki daje, in čast način, Kako uživati Yoni jajca?Določijo udobno se namestite, odprete noge in vstavite jajce z večji del prvega.Uporabljajte samo konico prsta, z lahkoto ga.Ko je opravil odpiranja nožnice, je yoni stene bo potegnite jajce v.KO JE PRAVI ČAS?Yoni jajca lahko uporabljate med meditacijo, medtem ko je sedel gledanje televizije ali pri delu ali med hojo po vsem tem vsak dan dejavnosti, ki So kot nalašč 3 velikosti v enem pracel-- Velika velikost: Približno 45 x 28 mm/1.8" x 1.2", je Srednje velikosti: O 38x 22 mm /1.6" x 1", Majhna velikost: Približno 28 x 18 mm/1.2" x 0.8".Povprečna oseba, ki bi uporabo srednje velikosti jajc, kot majhno jajce lahko premajhen, da občutek v nožnici, in eden mora občutek teže, da bi za krčenje mišic, da je v mestu.Velika yoni jajca so dobre za ženske, ki so imeli otroke Na način, da je jasno:Prosimo, očistite Jajca s toplo vodo in milom ali vre temeljito sterilizacijo pred prvo uporabo,nato pa po vsaki uporabi jih sperite z milom in vodo,in zaviti v mehko krpo.Opozorilo ne uporabljajte jajce, če imate okužbo ali katero koli vaginalne nelagodje, je ne uporabljajte, jajce brez dovoljenja svojega ginekologa, če imate težave .Pred prvo uporabo, zavremo v vodi za 10 -15 minut na majhnem ognju.Prosim vas, ne nižje hladno jajca v vrelo vodo.Bodo crack.Temeljito pranje po vsaki uporabi z vodo in milom temperatura vode mora biti manjša od 50℃.Kot majhnih komponent, prosimo, da se prepreči otroci jedo, lahko vzbujajo zadušitve.Ne operite s kisom in gospodinjskih razkužilom.

Vsak jade ali kristalno jajce je približno velikosti, vendar v jade ali kristalno velikost, barvo in obliko, se lahko nekoliko razlikuje, saj to gemstone je ustvarila naravno in vsak je edinstven.Prosimo, pričakujejo manjše razlike.

Prosimo vas, da izpolnite vaše polno ime, pravilno poštno številko in telefonsko številko.

Trgovina je na voljo, se obrnite na nas za velik popust.Iščemo agent za ročaj naših izdelkov po vsem svetu.

Bomo v celoti zaščitite svojo zasebnost na embalaži površino in carinsko deklaracijo.

Da bi se izognili plačilu veliko carine ,carinske deklaracije cena je lahko nižja, če je potrebno, prosimo, napišite, če boste potrebovali, Hvala.

Ta cena ne vključuje meri davek.Ne izključuje možnosti plačevanja davkov.

1# Bomo ladja predmet in vnesite številko za sledenje na v enem delovnem dnevu po prejemu plačila potrdijo.Lahko spremljate na net..

2#I pošlje pakete, ki jih na kitajskem post.Če paket izgubljen ali poškodovan v mail , jaz bi ponovno pošlje paket ali plačati ves denar nazaj.

3# Plačati zaklad plačilo

4# Vse slike so bile posnete v naravno svetlobo.

5# Postavka cena, ki ne vključuje: so Carinske tarife

Podjetje in Naša Ekipa:

Smo strokovni proizvajalec v kristalno industriji in imajo dodatne opreme in odlično tehnologijo,poklicni oblikovalec in ekipa.Zagotavljamo visoko kakovost izdelkov in konkurenčna cena,upam, da se vzpostavi prijazen odnos z vami,

Naši Glavni Izdelki :

1. Vse vrste naravnih kristalov gemstone kroglice, kot so Ametist kristalno kroglo, rose quartz

kristalno kroglo, jasno, kristalno kroglo, citrine quartz žogo, turmalin žogo in tako naprej

2. Vse vrste naravnih kristalov &kamen lobanje rezbarije, zmaj glavo rezbarije

3. Vse vrste naravni kristal, kamen, piramida rezbarije, Koti figurice rezbarije

4. Vse vrste naravnih kristalov geodes & grozdov, Brazilija kristalno geodes

5. Dobrodošli predelavo v skladu s stranko` vzorcev, izpolnjevanje različnih potreb,

6. Smo OEM; sprejemamo različne vrste kristalno izdelkov.

Naše Storitve

Nudimo OEM storitev, strank risbe so toplo pozdravili.

Poprodajne storitve

Izdelujemo proizvodnje, ki temelji na stranke' opis, po potrdite proizvodnje vzorca, ki smo ga poslali blaga do kupca.

24 ur on-line ---Vaša vprašanja bodo odgovorili v 24 urah.Povratne informacije

1. Če ste zainteresirani za katerega koli izdelkov nas ali imate vprašanje ali povpraševanje o naših produktih,prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Veseli smo, da prejeli vaše povratne informacije in mi bo odgovoril v roku 24 ur.

2. Bomo posodobiti nove priljubljena informacije oftenly, tako pls osredotočiti na naši spletni strani , in če je kateri koli izdelek ulov oči , pls, da nas obvestite .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<