Lahki Luksuzni Baby Voziček 3 v 1 Prenosni Visoke Krajine Reverzibilna Voziček Vroče Mama Roza Voziček Prevoz Potovalni Voziček

Lahki Luksuzni Baby Voziček 3 v 1 Prenosni Visoke Krajine Reverzibilna Voziček Vroče Mama Roza Voziček Prevoz Potovalni Voziček

w630

Novo

Na zalogi

€284.54 €170.72
Količina

Oznake: luksuzni voziček, potovanja po meri, hot mama voziček, opica brisačo, 8. plus, luksuzni voziček, baby luksuzni voziček, strolelr, Hot Mama, torba za kolo.

Vodilni različica je aluminij zlitine okvir,razkošje različica je iz ogljikovega jekla okvir.Obe različici so gume kolesa.

Package težo okoli 13kg

Paket vključuje 1pc voziček in veliko daril, kot je prikazano spodaj.

Če vam je všeč ta izdelek, vas prosimo, jo dodate v košarico ali želja.Če so promocije v prihodnosti, boste obveščeni takoj.Če želite kupiti ta predmet, se prepričajte, da sledite naši trgovini in uživajte dodatne popuste.Glede na to, da imajo različne države različne carinske politike, ne moremo jamčiti, da so vaše pošiljke ne bo veljala za tarife, (več ali manj).Kaj lahko naredimo, je, da ugotovi, nizek znesek na računu (kupec lahko pustite sporočilo nam pove, znesek, ki ga želite, nas, da razglasi).Naša cena ne vključuje carinske dajatve.Če paket vključuje carinske dajatve, kupec potrebuje za izvedbo plačila.Za vaše podatke, hvala .

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki