InFace Sonic Čista Električna Globoko Čiščenje Obraza Masažo Krtačo Posebno za Moške

InFace Sonic Čista Električna Globoko Čiščenje Obraza Masažo Krtačo Posebno za Moške

w626

Novo

Na zalogi

€27.38 €13.14
Količina

Oznake: inface sonic xiaomi, ocenjeno sonic obraz krtačo, imetnik hifu, piling obraza, foreo, električna moč ščetka za čiščenje, moški pulover, oclean sonic krtačo glavo, čiščenje obraza krtačo, obraza xiaomi inface.

Opis:

Skrb za kožo obraza zdravje je enostavno s inFace Elektronski Lepoto Obraza Čistilo, ga lahko učinkovito čiščenje umazanije na vašem obrazu in zmanjša gingiva nekroze, zelo praktičen in priročen, in je tudi premišljen darilo za svoje starše in prijatelje.

Značilnosti:

* Dvojno Sonic tehnologijo lahko učinkovito čiščenje umazanije na vašem obrazu in zmanjša gingiva nekroze. * 90 sekund časa funkcijo, ki vam pomaga, da se čisto nežno olje, umazanijo in ličila ostaja na tvoj obraz in globoko. * Foodgrade silikonski material in zgostitev design, pozoren in varno. * Namerno s tri-daljinsko v čistilo za spodbujanje kožo obraza in zdravljenje točk. * Kompaktna velikost in lahek telo je enostaven za prevoz zunaj, primeren za potovanja. * IPX7 Nepremočljiva design, Obraz Čistilec je varen za uporabo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki