Jekla živo Srebro Gage Nit Priključite Merilnik Visoke Kakovosti Visoke Kakovosti

Jekla živo Srebro Gage Nit Priključite Merilnik Visoke Kakovosti Visoke Kakovosti

w62253

Novo

Na zalogi

€12.72 €8.27
Količina

Oznake: lesen prstan merjenje, o ring ukrep, meritev temperature obroč, kako merjenje obroč, most cam gage, žogo merilnik set, merilnik nit, sony ericsson zvočnik, T29, T28.

Jekla živo Srebro Gage Nit Priključite Merilnik Visoke Kakovosti

Lastnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.Nit priključite merilnik je orodje za merjenje pravilnost notranji navoj velikosti.Nit priključite merilnik pod 100mm je gibljivost kolenom nit priključite merilnik.Nit priključite merilnik 100 mm zgoraj, je dvojni navoj priključite merilnik.Enostavno upravljanje in vzdrževanje, supercor uspešnosti.

Specifikacija:

Material: Ležajnega jekla

Teža: 14~221g/0.5~7,8 odstotka oz

Model: *2.0 , (Neobvezno)

Pregled in merjenje procesa

1. Prvič, čisto listi in nečistoče je treba očistiti pred nit priključite merilnik in izmerjene nit so pozitivne, potem palcem in kazalcem obrnite obroč profil, tako da niti v svobodna država lahko določi v skladu s celotno dolžino navoja, drugače ne bo mogli ugotoviti.

2. Po uporabi ustreznih pregledov in meroslovne institucije pregled in meroslovje usposobljeni, nato vijak priključite merilnik in izmerjene nit par po, uporabite palec prstom in prsta indeks vrtenja ring gauge, navoj dolžina v 2 igrišču usposobiti, sicer presodilo, da je neskladnih proizvodov.

Package Seznam:

1* Navoj Čep Gauge

Opomba:

1. Pred uporabo: Nit priključite merilnik je treba preveriti in usposobljeno za ustrezno pregled in meroslovne institucije, preden se dajo v mestu proizvodnje uporabo.

2. Uporaba: je treba paziti, da test nit tolerančnega razreda in odklon kodo in niti priključite merilnik znamke tolerančnega razreda, odstopanje koda enaka.

3. Po nit priključite merilnik je končal, čisto in ukrep del prilogo je treba čistiti in so shranjeni v določeni količini polje.Na mestu proizvodnje morajo biti postavljeni v položaj plovila določen položaj in svetlobe, nežno, tako, da se prepreči udarec in škodo na merilno površino.To je strogo prepovedano sile vijak niti v niti kot orodja za rezanje, da bi se izognili zgodnje obrabe in sl-preverite točnost merilnih orodij.

Opomba: Prosimo, upoštevajte, da novo vrsto in stare vrste, ta izdelek bo poslan naključno, in poskrbite, da ne boste misli pred naročilom.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki