26 mm Trak za Fenix 5X 3 3HR Silikonski Zamenjava Pasu z Hitro Sprostitev Zapestje Trak za Fenix 5X 5X Plus

26 mm Trak za Fenix 5X 3 3HR Silikonski Zamenjava Pasu z Hitro Sprostitev Zapestje Trak za Fenix 5X 5X Plus

w61866

Novo

Na zalogi

€3.81
Količina

Oznake: 22 mm nato traku, fenix 6, 18mm nato traku, FENIX, fotoaparat hitro sprostitev trak, garmin fenix 3 trak širina, gume traku watch, band watch, fenix garmin, fenix žaromet.

Opis

Ime Izdelka

Silikonski Trak za Garmin Fenix 5X/3/3HR/D2/5X Plus

Material

silikonski

Velikost Širina: 26 mm.Dolžina: 225mm

Barve

črna, bela, modra, rdeča, itd Postavka Teže

22g

Združljiv Za

Za fenix 5X/3/3HR/D2/5X Plus watchband

Notranji Pakiranje Polybag.Dostava Pot

Po POŠTI

Združljiv Model

26 mm Enostavno fit silikonski watch band zamenjava za Fenix 6X, Fenix 6X Pro, Fenix 3, Fenix 3 vp, Fenix 5X, Fenix 5X Plus.Prosimo, upoštevajte, to ne deluje za Fenix 5/Fenix 5 Plus.

Vijak Pomlad Bar Zaponko

Namesto pin pomlad bar, smo uporabite vijak pomlad bar zbrati zaponko.Zaponko bo bolj trpežne, da imajo vaše watch varno.Fit zapestje 6.7-8.66 palcev (170-220mm)

Kakovost Silikona

To fenix 5 plus watch band iz fleksibilno silikonsko, udobna za vsakodnevno rabo.Reže v pasu, da prilagodi dolžino, lahko izberete prednostni režo za uporabo, in se prilagodi, da ustreza vašim zapestje.Silikonski trak rejci, ki bo pomagal tudi vaši watch band bivanja v mestu.

Enostavno Fit Mehanizem

To je enostavno, da prevzamejo ali odstranite trak, ki z enostavno fit povezave mehanizem.Del, ki se poveže z vašim gledam obraz se dobro ujema in to je dovolj trpežne, da imajo vaše gledati v varnem.Dobro za športne aktivnosti ali za vsakodnevno gibanje, super enostavno preklopite razredi.

OPOMBA: Ta povezava je SAMO za nadomestni trak.NE, vključno s pametno uro ali vse dodatke na sliki.

NE, vključno s priključkom z zatiči.

Različne vrste opreme, medtem ko brskanje, bo imel malo barva razlika, upam, da boste lahko razumeli.

Package Seznam:

1x Zamenjava silikonski trak

2 x Namestitev orodja

Pošiljko

1. Naročila, bo odposlano v 1-3 delovnih dneh po tem, ko po prejemu plačila. 2. To bo trajalo dolgo časa, da pridejo z air mail.Če ne želite čakati tako dolgo, pls izberite Express Standard. 3. Mi bomo samo sledili vaš naslov in kupca ime, navedene v DEPOZITNI plačilo za pošiljko.Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen.Plačilo Garancija 1. Za napačno poslani predmeti, prosimo, obrnite na nas.Bomo poslati si pravico, tiste, ali nadomestilo za vas.Prosim, ne odprete spora brez komunikacije, smo prepričani, da reši vsak problem za vas. 2. Ponujamo 12 mesecev garancije, posamezne elemente, ki se čudovito.Povratne informacije Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden zapustijo vaš odziv.ponudili vam bomo zadovoljen rešitev.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<