COHIBA Kovinski Cigar Jar 5 Cigare Cev Humidor Potovanja Cigar Cev Primeru Z Vlažilnik Prenosni Kajenje Orodje za Shranjevanje Tobaka,

COHIBA Kovinski Cigar Jar 5 Cigare Cev Humidor Potovanja Cigar Cev Primeru Z Vlažilnik Prenosni Kajenje Orodje za Shranjevanje Tobaka,

w61786

Novo

Na zalogi

€42.74 €35.90
Količina

Oznake: velika cigar pepelnik cohiba, ykpuii cigar primeru, primeru cigar, vintage humidor kabinet, cigare cev cohiba, humidor cigar humidor, cohiba finih cigar cev, cohiba baklo, cohiba rezalnik, humidor.

Postavka Opis:

COHIBA Kovinski Cigar Jar 5 Cigare Cev Humidor Potovanja Cigar Cev Primeru Z Vlažilnik Prenosni Kajenje Orodje za Shranjevanje Tobaka,

Stanje : novo blagovno Znamko

Material : aluminij zlitine

Velikost : APP.Dolžina: 200mm(7.87"),Premer: zunaj 78 mm, v notranjosti 75 mm

Zmogljivost : Ima 5-7 cigare(to je odvisno od velikosti cigare)

Barva : Kot prikazano na sliki

Paket Vključuje:

1 x vlažilnik,1 x higrometer

Opomba: Zaradi air mail uredbe, vsi vžigalniki so prazne, brez plina, prosimo, izpolnite goriva pred stavko ogenj.

Plačilo: sprejemamo Depozitni,kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Prosimo, da samo izbere metodo, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.apok.si, in ne bo izdal, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Stranka Sevice:

Če potrebujete kakršno koli pomoč pri nakupu ali imate kakršno koli dodatno vprašanje, glede katerega koli izdelka, prosimo, obrnite na nas preko live chat.Vendar, če ne bomo na spletu, prosimo, pošljite nam email in bomo odzvali nazaj k vam v roku 24 ur.

Povratne informacije:

Dragi Prijatelji, vaše mnenje je zelo pomembno za nas.Upamo, da smo vam lahko zagotovi najboljše elemente in serivces.Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 se začne.Če imate kakršne koli težave z naših artiklov in storitev, se, prosimo, obrnite na nas, preden ste odšli povratne informacije, se bomo potrudili, da rešujejo probleme in provice ste z najboljšo storitev za stranke!

Dostava :

Prosim, pustite vaše fizični naslov (ni P. O. Box naslov in telefonsko številko, na Ebay.Če niste prejeli vaš paket v dostavljeno čas(verjetnost manj kot 0,3% na splošno), Prosimo, da nas obvestite o tem kmalu, bomo preverite takoj.Ne moremo prevzeti nobene odgovornosti za kakršno koli po Meri zamude ali davka.

Spodaj je ocena časa, da dosežejo večina držav

V Braziliji Naročnik:

Brazilija post je potrdil, da se začne polnjenje prejemnikov 15 reais ($3.50) za vse uvožene paketov od avgusta 27 za kritje varnosti in carinske dajatve.Prosimo vas opozoriti, da ne nosimo izgubo za stroške, ki nastanejo!

O brasil post confirmou que, a partir de 27 de agosto, a totalidade das parcelas importadas, cobrindo 15 reais (de cerca 3, 5 dólares) ao destinatário, como pagamento da segurança e ne tratamento aduaneiro!Compradores, por favor!Os custos suportados não suportam nada!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<