Andoer 77mm UV+CPL+FLD+ND(ND2 ND4 ND8) Fotografija Filter Komplet Set Ultravijolično Gostoto Filter za Nikon Canon Sony Pentax Dslr

Andoer 77mm UV+CPL+FLD+ND(ND2 ND4 ND8) Fotografija Filter Komplet Set Ultravijolično Gostoto Filter za Nikon Canon Sony Pentax Dslr

w61432

Novo

Na zalogi

€18.00 €12.60
Količina

Oznake: fotoaparat uv, canon filter komplet, fotoaparat filter komplet, canon filter komplet, filter fotografija, b w filter, filter pentax, Filter komplet, 62mm cpl, filter fotografija.

Andoer 77mm UV+CPL+FLD+ND(ND2 ND4 ND8) Fotografija Filter Komplet Set Ultravijolično Gostoto Filter za Nikon Canon Sony Pentax Dslr

Ta niz vsebuje UV filter, filter CPL FLD filter in ND2 ND4 ND8 filtri.

Značilnosti:

Primerna za 77mm objektiv.

Ta niz vsebuje UV filter, filter CPL FLD filter in ND2 ND4 ND8 filtri.

UV filter, ki absorbira uv žarki, in zagotavlja jasnejšo sliko, tudi varuje vaš objektiv pred praskami, scuffs in zabrisan.

Okrožnica-polarizirajočega filter(CPL), da se poveča barvni kontrast in jih odstranite neželene odseve, ki prihajajo od zunaj-kovinske površine, na primer vodo ali steklo.

Fluorescentna filter(FLD) določa, barvne korekcije, ko fotografiranje pri fluorescentni svetlobi.

To ND filtri pridejo v ND2, ND4, ND8 različnih ravneh, uporabi dolg čas osvetlitve pod močnim izpostavljenosti soncu, velike zaslonke je na voljo za ustvarjanje globinska ostrina enostavno.

Prihaja z dve vrečke za shranjevanje filtrov, a objektiva za zaščito svoje filtre, a objektiva vrv za preprečevanje vaše objektiva iz manjka.

Specifikacije:

Material: Optično steklo in Optične smolo & Aluminij zlitine

Primeren za: 77mm leče

Paket Velikost: 13 * 10 * 5 cm / 5.1 * 3.9 * 2.0 v

Package Teža: 220 g / 7,8 odstotka oz

Package Seznam:

1 * UV Filter

1 * Filter CPL

1 * FLD Filter

1 * ND2 Filter

1 * ND4 Filter

1 * ND8 Filter

1 * Pokrov Objektiva

1 * Pokrov Objektiva Vrv

2 * Vrečko

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.apok.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.apok.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki