4. 6 Štrenicah Pack Svetlobni Učinki Nitka 6 Pramenov Visoki Lesk Barve Kovinski Vezenje Nitke Navzkrižno Šiv Nit 8M

4. 6 Štrenicah Pack Svetlobni Učinki Nitka 6 Pramenov Visoki Lesk Barve Kovinski Vezenje Nitke Navzkrižno Šiv Nit 8M

w61391

Novo

Na zalogi

€6.76 €5.75
Količina

Oznake: Simthread, vezenje za sukanec, 5d diamond slikarstvo mir, ancor vezenje nitke za čiščenje zob, šivanje nit, sanbest nit, led nit, emboridery nit, dmc nitke, sidro vezenje nit.

Ta Kovinske Nitke set vključuje eno za 8,7 metrov brskanja 6 bleščečih barvah, ki bodo dodali iskrico vaš naslednji needlework ali obrti kos.

Idealen je nit za navzkrižno šiv, needlepoint, vezenje, ustvarjalne stitchery, udarec igle za vezenje in več, vključno z inovativnimi carfting projektov.

To glittery niti dodaja briljantno plati za vse needleart projekta in, kot vse naše teme, to je premium kakovosti, ki stitchers ceniti.

MOULINE EFFET LUMIERE

Kovinski Emboidery Nitka

Enako kot DMC Umetnosti 317W ( Opozorilo: To ni DMC blagovne Znamke)

8m--8.7 yds

6 Coul/Col na Nabor,

Skupaj 3 Kompleti

Izdelkov podrobnosti:

Sklop B

Nastavite

Naše Kovinska Nitka je šest pramenov, deljivo kovinski meša nit(poliester,/kovinski/viskoza), da je zagotovljeno, da se colorfast in tamnjeti-resustant.Na voljo je na istem seznanjeni 8.7 metrov pull-brskanja bombažne vezenine, nitke za čiščenje zob, za šivanje lažje.Ustvarjalne mešanica trdnih in meša odtenki na voljo celotno paleto naših kovinska nitka je prepričan, da dodate dinamično dotik za vaš naslednji umetniško delo.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<