Moda Cvet Pravega Usnja Ženske Kartico sim Mala Torbica Ženska Zadrgo Mini Imetnikov Kreditnih Kartic, Ženske Torbici ID Nosilec Vrečke

Moda Cvet Pravega Usnja Ženske Kartico sim Mala Torbica Ženska Zadrgo Mini Imetnikov Kreditnih Kartic, Ženske Torbici ID Nosilec Vrečke

w60895

Novo

Na zalogi

€13.88 €8.33
Količina

Oznake: vojska je đačka vreča, mini dekleta torbica, majhne ženske ženska torbica, vrečko smith, docky legenda za moške, myntra ženske denarnice, ženske torbica mini card, platno, usnje torba, lv torbica mini, akne torbici.

modname=ckeditor

Blagovne znamke

ANT DRUŽINO

Model

AFW087

Velikost

L11cm*W7.5 cm*H2.5 cm

Barve

ČRNA, RDEČA, RUMENA; KAVA;MODRA

Material

Pravega Usnja(Cowhide Usnje)

Notranja struktura

10 Kartico sim (Žep za kovance), Saj lahko različne metode merjenja, je lahko velikost 1-2 cm napako.Zaradi različnih monitorjev, lahko obstajajo majhne razlike v barvi.

Sprejmemo samo www.apok.si Depozitni plačilo, vključno z Visa Kreditno kartico visa, MasterCard Kreditno Kartico, Western Union in druge možnosti plačila.Plačilo mora biti izvršeno v roku 7 dni po oddaji naročila, ali bo vaše naročilo zaprta.Če želite plačati s PayPal, prosimo, obrnite na nas.

Kitajska Post Air Mail (Brezplačnimi Dostava po celem Svetu): Prosimo, da navedete pravilni naslov za dostavo s točne zip kodo.Mi lahko ladja na P. O. Box naslov in APO/FPO naslov.Prosimo treba opozoriti, da je vaša parcela je priporočeno pošto.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov. 90% paket ne bo prispel v 9 - 25 dni.To traja do 45 dni (Rusija 60 dni) včasih.Nudimo polno vračilo denarja, če ne boste prejeli vaše naročilo v 60 dneh.Ekspresna Dostava (Plus Plačilo): Prosimo, da navedete pravilni naslov za dostavo s točne zip kodo in mogoče dotakniti telefonsko številko.Str.O.Polje naslov in APO/FPO naslov, ki niso na voljo z express dostava.Ne moremo jamčiti čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo ny uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Sprejemamo vrniti v 7 dneh po prejemu naročila.Opomba: Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Prosim, pustite vaše www.apok.si ID in Telefonsko številko vrnjeno parceli, tako da bomo lahko ročaj to učinkovito.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije, Smo pripravljeni delati skupaj in rešiti vse težave!Prizadevamo si za 5 zvezd in 100% zadovoljstvo strank, povratne informacije, je zelo zelo pomembno za nas!

ODLIČNO !!!

Pravega Usnja Ženske Kartico sim Torbica 2017 Ženski Zadrgo Imetnikov Kreditnih Kartic, Ženske Blazino za Kartico sim Torbici ID Nosilec Vrečke

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki