Ženske Široko Roba Pero Cvet Poletje, Sonce Klobuk Organza Kentucky Derby Fascinator Klobuk Elegantno Cocktail Party Cerkveno Poroko Klobuk

Ženske Široko Roba Pero Cvet Poletje, Sonce Klobuk Organza Kentucky Derby Fascinator Klobuk Elegantno Cocktail Party Cerkveno Poroko Klobuk

w60743

Novo

Na zalogi

€21.36 €12.82
Količina

Oznake: logotip sonce klobuki, miro plakat, pes odtis, zlato cerkev klobuki ženske elegantne, moški kentucky derby klobuk, siva pamelas, chaleco femininos, eleganten klobuk za poroko, formalno klobuk, fascinator ženske.

100% Poliester Visoke kakovosti Organza, 100%Poliester.Preveč lahki in elegantni, Super lahek material, ne bo vam občutek težke.Ena velikost ustreza 21-28 palčni glavo obod.Preveč lahki in elegantni, sweatband vrvico regulatorja v notranjosti.Cvetlični, perje ,mreže, itd in lahko okrasite sami.Sonce-Preprečevanje: prosojni material prepreči vašo kožo pred ultravijoličnimi od sonca, medtem ko greva ven.Široko roba, Elegantno in očarljivo zasnovan, kot Nalašč za rabo fancy dogodek, Kentucky Derby, cerkvena poroka, ascot rase, cocktail stranka ali verska srečanja priložnost.

Opomba: klobuk je lahko zdrobi ravno med prevozom.Čiščenje in vzdrževanje: prvič uporabi, Toplo predlagam, da uporabite sušilnik za lase obrezovanja ali pare za likanje to ,prepričajte se, da je oblik klobuk izgleda bolj high-end in elegantno.Suho Čiščenje Priporočamo, ali jo očistite z mokro krpo obrisati.Ne pogosto pranje.Prosimo, da ga v suho in čisto mesto, če ne wea

O Nas

Imamo sanje, sanje, da bi morali vsi biti prepričani v nosil naše kape s ponosom.Neverjetno ženske Klobuki se boste počutili zaupanja in neverjetno, ne samo vodenje Očarljivo niti udobno.Da, to je moč veliko klobuki lahko prinese!

Smo lahko ponudimo morebitne popuste ali za več predmetov, če smo lahko.

Imamo veliko izkušenj pri zagotavljanju Spusti nakupovanje za vse stranke, dobrodošli dela z vami.

Povratne informacije

1,Če ste ga prejeli naše izdelke in tudi zadovoljni z njimi, prosim, pomagaj nam, da bomo pozitivne povratne informacije.Bomo zelo cenim za to.

2. Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, prosimo, vzemite si nekaj minut časa in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala.

3. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, preden ste zapustili negativno ali nevtralno mnenje.Bomo poskušali naše najboljše, da bi odpravili težavo, dokler ne boste zadovoljni.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<