Avto Obrniti Pogled od Zadaj Kamera CCD Avto Zavorna Luč Led Varnostno Kamero za FIAT DUCATO X250 Citroen JUMPER III Peugeot BOXER III

Avto Obrniti Pogled od Zadaj Kamera CCD Avto Zavorna Luč Led Varnostno Kamero za FIAT DUCATO X250 Citroen JUMPER III Peugeot BOXER III

w59837

Novo

Na zalogi

€53.43 €48.09
Količina

Oznake: saxo, boksar moške spodnje perilo, Peugeot 206, zastavo peugeot, citroen jumper, peugeot boxer, jopica, peugeot boxer, citroen jumper fiat ducato 3, odbor ducato, kamera video.

Posebne Zavorne Luči LED Avto Povratne CCD Pogled od Zadaj Kamero z Vodo Dokaz+Parkirišče linije+Noč Verion Za FIAT DUCATO X250;CITROEN JUMPER III;PEUGEOT POLJE III, Z Visoko kakovostjo airpin connctor napajalni kabel . (Obstaja majhna kabel iz fotoaparata, to je nadzor vodnik linije kabel.Izključite jo,fotoaparat bo pokazal vodnik linije .povežite to ni vodnik line!) Prosimo, preverite te velikosti, preden jo kupite,ne bomo odgovorni za napačnem vrstnem redu.Tehnika Parameter: Slika tipala: 1/3" color HD CCD TV Sistem: NTSC privzeto in PAL zahteva Minimalno osvetljenost.White Balance: Auto Video Barva: Barvita Nepremočljiva Razred: ip66 Učinkovitih slikovnih točk : 728(H)*582(V)(NTSC) Ločljivost : 600TV vrstic Video Izhod: 1.0 Vp-p,75 Elektronski Sprožilec: 1/60(NTSC)-1/10000S S/N razmerje: Bolje Kot 48db Objektiv Kota: 170° Delovanja Temperatura: -20°C do+80°C RH95% Temperatura Skladiščenja: -40°C+100°C RH95% Delovno Moč (DCV): 12V poraba Toka: 90mA Max Moč: DC 12V Video kabel ZRAKA Pin priključek

Plačilo:

Prosimo, uporabite www.apok.si Depozitni Storitev, da bo vaše plačilo, lahko plačate z Visa, MasterCard ali Bančnega nakazila,...Depozitni zagotavlja varnost za vaš denar, to je le sprostitev denar za nami, ko ga potrdi prejem blaga.

Drugi načini plačila, kot so Western Union, T/T, so tudi sprejeli, nas, prosimo, kontaktirajte za podrobnosti.

Plačilo mora biti izveden v roku 2-5 delovnih dni po nakupu blaga.

Dostava Politike:

Mi ladja v www.apok.si registrirani naslov.Prosimo, navedite pravilen podrobne naslov, ime in priimek ter vaše kontaktne telefonske številke na www.apok.si.

Mi ladje po vsem svetu.

Dostava pot

Smo običajno ladja v vaš element z DHL, Fedex,UPS, Storitev.Sprejemajo tudi na drug način, če stranka zahteva.

Vse Kamere so vsi, pošiljajo jih na Kitajskem Pošta, s sledilno številko!!

V Rusiji , Belorusiji in Ukrajini ...smo običajno ladja, ki jih na Kitajskem Letalom ,običajno bo trajalo 15-25 dni zaslužiti vaš naslov.

Za vse morebitne nadaljnje vprašanje, prosim vas prosimo, da nas kontaktirate, za preverjanje prevozni stroški in način dostave pri nas pred plačilu, hvala!

opomba: če kupec naslov je v samoti,je treba spremeniti nov naslov ali dodajte samoti stroškov dostave,prosimo, upoštevajte, to, bomo o tem obvesti, če je oddaljenem področju.

Uvoz Davka:

Ne bomo odgovorni vseh Carin /Davek, vendar pa bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili davka.

Kupec mora plačati za zgoraj pristojbine v primeru, ki je nastal za določeno blago.Če se pošiljka vrne nazaj k nam zaradi kupec zavrne plačilo te pristojbine, smo ne bi poslali paket ponovno razen če kupec dokonča te pristojbine in plačati vse za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupec ne more preklicati naročilo ali zahtevo nadomestila zaradi tega razloga.

Garancija & Politiki Vračila:

Vse elementa imajo 12 mesecev garancije

Vse elemente, ki so polne, popolnoma nov, nikoli uporabljen, ni prenovljen.

Vse prodaje so dokončni, razen če je element, ki je pokazala, da je napako v roku 7 dni od prejmete predmet.Če to drži, bo element zamenjan ali povrnjen denar po presoji prodajalec.

Kupec mora predložiti fotografije ali video posnetki in druga dokazila, da prodajalec če je predmet, ki je pokazala, da je pokvarjena.

Za vse vrne kupec morali plačati za povratni prevoz, medtem ko bomo plačali za pošljete nadomesti element.

Vse se vrne, mora imeti predhodno dovoljenje.Prosimo, upoštevajte, ne bomo sprejeti nobenih napovedi, ki niso bili pooblaščeni za nas.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete izdelek.

Povratne informacije:

Smo odvisni od naših strank zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

Če ste zadovoljni s to postavko, in naših storitev, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, in bomo naredili enako za vas.

Nam je mar za naše cenjene stranke, in razumeti, skrbi in frustracije, boste morda morali.Če naletite na kakršne koli težave v proces dostava ali kakršne koli težave s to postavko, vas Prosimo, da nas priložnost, da odpravite težave in mi bo iskreno poskušali naše najboljše, da rešiti vseh težav, za vas bomo v najkrajšem možnem času.

Prosimo, kontaktirajte nas pred pusti negativne povratne informacije, da bomo našli rešitev za izpolnitev vaše zahteve in izboljšanje zadovoljstva

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<