5 Par=10PC/veliko Poletje Očesa Bombaž Pike Navaden Proge Baby Nogavice Dekleta, Fantje, Otroci Nogavice Novorojenčku Otroci za 0-6 Leto otroci nogavice

5 Par=10PC/veliko Poletje Očesa Bombaž Pike Navaden Proge Baby Nogavice Dekleta, Fantje, Otroci Nogavice Novorojenčku Otroci za 0-6 Leto otroci nogavice

w59402

Novo

Na zalogi

€5.35 €2.62
Količina

Oznake: skladbe nogavice dekliška, navadne nogavice najstniki, navaden modne nogavice, mucek nogavice dekliška, korejski navadne nogavice, prsti nogavice dekliška, coppets nogavice dekliška, navaden klak nogavice, hlače nogavice otroci, krzno nogavice dekliška.

O po prodaji

1:Če so težave v izdelku, kot so težave s kakovostjo, napaka, velikost, itd., preden vam prinašajo spora.Najprej obrnite na nas.Imamo strokovno prodajno ekipo, bomo ravnali z vašo težavo v času.Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga, in vam bo dal zadovoljiv odgovor.

2:Če niste prejeli vaš izdelek v roku 50 dni po plačilu, rok dobave, bo konec.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Bomo spremljali v času razširiti varstvo časa za vas.Zadovoljstvo strank je naš prvi cilj.

O Pošiljki

1:Da bi vsaka stranka prejeti njegov/njen izdelkov zadovoljivo in se izognili vse nepotrebne izgube, prosimo, potrdite vaš naslov premislite, preden plačilo, tako da se zagotovi varno in hitro dostavo.

2:Ko smo končali preverjanje kakovosti izdelka, izdelek, ki bo zapakirano in poslano, prosimo, počakajte potrpežljivo.

3:dobavni rok Je od vseh mednarodnih pošiljk, še posebej v času praznikov, se lahko razlikuje in je v veliki meri odvisna od operaterja.Tako ne moremo it.Vendar pa, kljub temu, da bomo potrudili, ki ji želite poslati predmet v najkrajšem času.

O Povratne Informacije

1:prizadevamo si za 100% naših strank.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami,Smo iskreno upam, da lahko pustite nam petimi zvezdicami, pozitivne povratne informacije, ker to je zelo pomembno za nas, in nenehno spodbuja nas, da se zagotovi dolgoročna storitve.Če pa si, da nam vse nevtralne ali negativne povratne informacije, se najprej obrnite na nas, ker smo trdno prepričani, da kakršna koli vprašanja v zvezi s tem projektom je mogoče rešiti z aktivnim in iskreno komunikacijo in si prizadevati, da dela za vašo končno zadovoljstvo.

O Nas

1:Vse podatke iz stranke bomo odgovorili v delovni dan.Če niste prejeli nobenega odgovora v določenem času, lahko pošljete še enkrat, in bomo odgovor na vaše vprašanje v najkrajšem možnem času.

2:zagotavljamo vam, da vsako stranko kontaktne podatke zaupne narave in nikoli ne bo povedal, tretja stranka.

3:Imamo svoje tovarne, ne le, da zagotavljajo, trgovina na drobno, ampak tudi na debelo in prilagajanje.Če potrebujete veliko število, se obrnite na nas, bomo lahko dal boljšo ceno.

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<

Podobni izdelki