Iz Nerjavečega Jekla Ročno Uro Pasove Zamenjati Trak Kovinski Okvir Za Fitbit Blaze

Iz Nerjavečega Jekla Ročno Uro Pasove Zamenjati Trak Kovinski Okvir Za Fitbit Blaze

w59110

Novo

Na zalogi

€9.86
Količina

Oznake: čast 5 trak, band fit, miband 5 trak, mi band4 trak, miband 4 korejski, fitnes rezinka, primeru miband, herzband, band elast, fit2 trak.

Značilnosti Description Črno Gledati Pasu Trak Zamenjajte Watchband+Kovinski Okvir Za Fitbit Blaze Watch Značilnosti: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti trak in okvir.Količina:1 Material: Nerjaveče Jeklo Združljiv za fitbit Blaze Pametno Gledati, Barva: srebrna, črna, zlata, rose gold

Opomba

Barva lahko malo drugačno, saj svetlobni učinek.Hvala, ker ste.

Package vključen 1 x Watch Band In Okvir Kupec Nasveti:

Povratne informacije 1.Spoštovani kupec, če je vse v redu, vas prosimo, da nas pustite 5 star povratne informacije.Upamo tudi, da lahko dajo nam nekaj nasvetov.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in hvala, ker ste nam daje možnost, da vam služijo. 2. Če še niste prejeli predmete, vas prosimo, da nas kontaktirate, da razširi svoj izdelek prejemu čas, prosim, ne bo spora na enkrat.

3. Če imate kakršne koli težave, ali niso zadovoljni z elementi, ki ste jih prejeli, prosimo, da nas kontaktirate preden vaše povratne informacije, ne bomo upam, da nekatere napake vplivajo na naše poslovanje.Bomo poskušali naše najboljše, da se ukvarjajo z njim.

Pogosta VPRAŠANJA:

O Podjetju:

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<