Lemegeton Po Meri Srca Dvojno Ime Ogrlica Osebno Nerjaveče Jeklo Ovratnik, Ogrlice Ženske, Družine, Božič, Novo Leto Darilo

Lemegeton Po Meri Srca Dvojno Ime Ogrlica Osebno Nerjaveče Jeklo Ovratnik, Ogrlice Ženske, Družine, Božič, Novo Leto Darilo

w59027

Novo

Na zalogi

€4.58 €3.44
Količina

Oznake: ime po meri necklac, 1 Leto, po meri oznako poroko, govedo znamke, ovratnik odklopite, nadangel sigil, po meri logo, po meri srce obesek, atoztide ogrlica osebno nerjavečega jekla, priimek vinilna.

Opozorilo : Prosim, pustite vaše ime po meri .Če ste pozabili ,bom počakajte 3 dni .Če niste odzvali,potem pa bom prilagodite vaš prejemnik ime.

1.Obesek velikost : Mi bo prave velikosti glede na vaše ime

2.Če ste pozabili, da mi poveste ime, ki ga želite prilagoditi, bom v stik z vami.Če še niste odgovorili na informacije po 3 dni, saj je platforma, ki je pogoj za čas dostave, bomo privzete dostavo, če ste še vedno želite prilagoditi izdelka, prosimo, kontaktirajte me, sem lahko prilagodite tudi za vas, ga.

3.Prilagojene proizvode zahtevajo proizvodnjo roku 7-10 dni.Če želite, da bi dobili proizvode hitreje, izberite hitreje logistika način.

4.Material je iz nerjavečega jekla, ki niso zlitine!Kopanje in plavanje je lahko rabljena,v izdelek Nikoli ne bo Izginila!Zanesljivo Kakovost!

Kupec Vprašanja & Odgovori

Vprašanja 1: ne barva zlata veriga zbledi ali

spremembe, če se ukvarja z vodo

parfum ali druge takšne stvari ?

Odgovori: Ne,to je iz nerjavečega jekla , ki Nikoli ne Zbledi.

Vprašanja 2: verigo iz nerjavečega jekla ?

Odgovori: Da,To je .Nikoli Ne Zbledi.

Vprašanja 3: .Kako vedo, da je ime želim?

Odgovori:preden boste plačali, napišite ime in pisave

za prodajalca 。

Vprašanja 4: .koliko tednov priti do moje

država ?

Odgovori: To je odvisno od logistike način, ki ga

izbirate.Če želite prejemati

blaga hitreje, prosimo, izberite hitreje

logistika.

Storitve Politike

1), Če niste zadovoljni z našimi izdelki za vse kakovosti razlog, nas kontaktirajte v roku 7 dni in zajemite fotografijo ,Bomo poslati ali vračilo denarja za vas. 2)Če kupiš veliko količino, ne glede na ceno dostava ali, če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas.

Dostava Politike

1.mi ladja v vseh naših predmetov po vsem svetu v 48hours, ki jih na kitajskem pošti priporočeno pošto/ePacket/china post navadne majhne paketni/DHL/EMS.Ladijski način, odvisno od tega skupaj znesek, ki ste jih naročili. 2. Včasih to lahko traja tudi do 4-7 tednih zaradi strogih po meri Pregled. 3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 4.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.Ne moremo spremeniti naslov več,zato vas prosimo, da preverite naslov, ki je pred njim. 5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo dobili nazaj, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 6.Vse vaše naročilo znesek v naši trgovini ne vključujejo vaše države po meri davek in vse razglasi po meri stroškov.Prosimo, Upoštevajte!

Dostava Košarico

Povratne informacije

Nobena stranka pripomb v tem trenutku.

<